Η Σταμολέκα είναι «πράσινη», ο Ιβάν μιλάει για bullying του Μαρινάκη, όταν είχε στήσει στον τοίχο τον «κόκκινο» Γιαρένη

Η πρωτοδίκης Αντιγόνη Σταμολέκα είναι οπαδός του Παναθηναϊκού. Το δημοσιοποίησε με ανάρτησή της στα  social media. Του μπασκετικού Παναθηναϊκού, αλλά δεν έχει σημασία.

Η πρωτοδίκης Αντιγόνη Σταμολέκα είναι αυτή που τιμώρησε τον Ολυμπιακό να παίξει χωρίς κόσμο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Και η έφεση που έκανε ο Ολυμπιακός, ενώ δεν είχε δικαίωμα να την κάνει, απορρίφθηκε.

Η πρωτοδίκης Αντιγόνη Σταμολέκα είναι ένας νέος άνθρωπος, που της αρέσει το μπάσκετ. Και το ποδόσφαιρο, σου λέω εγώ. Και το γράψανε στο Μαρινακέικο, ότι αυτή έβγαλε την απόφαση.

Και ποιοι αντέδρασαν για τα όσα γράφει το Μαρινακέικο και μιλάνε για  bullying στους δικαστές; Οι Σαββιδοτέχνες, ρε φίλε. Αυτοί που στήσανε στον τοίχο τον πρώην πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Ηλία Γιαρένη, ότι είχε τις δυο κόρες του στο κολυμβητικό τμήμα του Ολυμπιακού.

Ο Γιαρένης θα εξέταζε την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ, Ξάνθη. Γι’ αυτό τον βάλανε στο στόχαστρο. Ότι έπρεπε να παραιτηθεί και άλλες τέτοιες παπαριές. Και δικάζει ο Γιαρένης και αθωώνει τον ΠΑΟΚ. Μετά, όλα καλά για το Σαββιδοτεχνείο. Ο «ολυμπιακός» Γιαρένης αθώωσε τον ΠΑΟΚ και δεν πειράζει που είχε τις κόρες του στον Ολυμπιακό. Αφού μας αθώωσε, είναι καλός δικαστής και καλός άνθρωπος.

Και μόλις το Μαρινακέικο έγραψε ότι η Σταμολέκα είναι «πράσινη», άρχισαν να τα βάζουν με τον Μαρινάκη ότι κάνει bullying στους δικαστές. Αυτή είναι η «δημοσιογραφία» για την οποία βαράνε παλαμάκια μόνοι τους και μόνοι τους πανηγυρίζουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα