Η συγκινητική εξομολόγηση του Κλοπ για τον κορωνοϊό: “Σκέφτηκα, τι ηλίθιος είσαι…”

Στις αρχές της πανδημίας, τον περασμένο Μάρτιο γύρισε την σκέψη του, ο Γιούργκεν Κλοπ.

Τότε που η Λίβερπουλ αποκλείστηκε στο Champions League από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η ομάδα του είχε αποκλειστεί, εκείνος σκεφτόταν το παιχνίδι, ενώ ο κορωνοιός άρχισε να επελαύνει στην Ευρώπη και να σκοτώνει κόσμο…

Θυμάται ο Κλοπ:«Ξύπνησα τη Δευτέρα το πρωί (9 Μαρτίου) και άκουσα ότι στη Μαδρίτη κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια. Εμείς είχαμε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι στο Champions League ενάντια στην Ατλέτικο. Και θα είχαμε πέντε με έξι χιλιάδες φιλάθλους από τη Μαδρίτη στο ματς. Αυτό δεν είχε κανένα νόημα.

Ήταν πολύ δύσκολο να προετοιμαστούμε για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, να ζητήσω από τους παίκτες να κάνουν τα πάντα για να το κερδίσουν, χωρίς να γνωρίζουν τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Θυμάμαι ότι ήμουν πολύ θυμωμένος για τον τρόπο που έπαιξε η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αλλά πέντε λεπτά αργότερα, αφού έκανα όλες τις συνεντεύξεις μου, σκέφτηκα: “Τι ηλίθιος είσαι, ανησυχείς ότι έχασες ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, αλλά ο κόσμος βιώνει μία απίστευτη δύσκολη στιγμή”», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός στο στο ντοκιμαντέρ «The End Of The Storm», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα