Κλάτενμπεργκ, Μπέος η συνάντηση της χρονιάς: Τι σημαίνει “το κοράκι κατάπιε το στραγάλι”(ποιος τον έστειλε;)

Ήταν η συνάντηση της χρονιάς. Ο Αχιλλέας Μπέος επισκέφτηκε τον Κλάτενμπεργκ και συζήτησαν θέματα ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος.

Η συζήτηση απέκτησε και μια πολιτική χροιά, βέβαια, καθότι ο Αχιλλεύς είναι πρωτίστως πολιτικό ον, δήμαρχος Βόλου.

Η συζήτηση έγινε στα αγγλικά, φυσικά, καθότι ο Αχιλλέας έχει θητεύσει στην Αμερική, με big business και γι αυτό μιλάει κι άλλες τέσσερις ξένες γλώσσες.

Ο Μπέος ήταν αυτός που τα έχωσε στους διαιτητές μέχρι τώρα, αποκάλεσε τον Παπαπέτρου «χειρότερος από τον πατέρα του», τα έχωσε και στον Σιδηρόπουλο, ενώ απειλεί με μηνύσεις, παιχνίδι παρα παιχνίδι.

Στο τέλος της συνάντησης ο Μπέος τόνισε ότι «η ελληνική διαιτησία θα παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης». Θα παρουσιάσει. Εγγυημένα.

Μέχρι τώρα, δηλαδή, δεν ήταν βελτιωμένη και θα παρουσιάσει βελτίωση μετά την επίσκεψη; Προφανώς. Αυτό πρέπει να υπονοούσε ο δήμαρχος.

Μήπως πήρε υποσχέσεις από τον Μαρκ Κλάτενμπεργ ο Αχιλλέας και γι αυτό είπε ότι θα παρουσιάσει βελτίωση; Λέμε τώρα.

Μην λησμονούμε, ποτέ, ωστόσο, ότι ο κύριος δήμαρχος είναι απλά ένας λάτρης του ποδοσφαίρου. Κι ενδιαφέρεται μόνο για το καλό του κι όχι αποκλειστικά για την ομάδα του.

Καλό θα ήταν να μας εξηγήσει ο Μπέος που στηρίζει την αισιοδοξία του ότι η διαιτησία θα βελτιωθεί. Για να το λέει, κάτι θα ξέρει. Κι ο δήμαρχος ξέρει τι λέει, πως το λέει και πότε το λέει.

Τώρα, μερικοί κακεντρεχείς τι λένε; Ότι ο Αχιλλέας δασκάλεψε τον Κλάτενμπεργκ να βλέπει μέσα από το στραγάλι της σφυρίχτρας. Του εξήγησε τι σημαίνει «πλαϊνός», μάτιασμα» «βασκανία», “στραγάλι” κλπ.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Αχιλλεύς χαρακτήρισε «πρώτο μάγκα» τον Κλάτυ, όταν αυτός τα έχωσε στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Με τον πρόεδρο της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέας Μπέος.

Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν απόψεις τόσο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και την Ελληνική διαιτησία.

Ο κ. Αχιλλέας Μπέος χαρακτήρισε τη συνάντηση ιδιαιτέρως εποικοδομητική και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η Ελληνική Διαιτησίας με τον κ. Κλάτενμπεργκ στην ηγεσία της θα παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα