Η συνέντευξη Μητσοτάκη έκανε έξαλλο τον Χατζηνικολάου

Μέχρι και μήνυμα, μέσω twitter, του Νίκου Χατζηνικολάου στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο «να μαζέψει τα τρολ του», προκάλεσε η αναγγελία της σημερινής συνέντευξης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η δημοσιογράφος Δήμητρα Φωτιάδου έγραψε:
Πάμε στοιχηματακι οτι η συνέντευξη αύριο (σ.σ.σήμερα) το υ@kmitsotakisστον ΑΝΤ1 και στον@NChatzinikolaoυ, θα ειναι μαγνητοσκοπημένη??

Και ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε:

Αν εσύ είπες σε μένα για τη μαγνητοσκόπηση,αφήνοντας υπονοούμενα για τη δημοσιογραφική μου εντιμότητα,τότε ναί! Σε σένα το λέω!

Και πρόσθεσε απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

@NChatzinikolaou

1Κύριε

@iliopoulosnasos

μαζέψτε παρακαλώ τα τρολ σας.Είναι θλιβερές οι… προληπτικές επιθέσεις εναντίον μου,ενόψει της αυριανής συνέντευξης μου με τον

@PrimeministerGR

Και ανέντιμες!

Για να του απαντήσει άλλος χρήστης:

trufon@trufon2

Προληπτικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στον δημόσιο διάλογο, όσο για τη συνέντευξη, «ιδού η Ρόδος ιδού & το πήδημα» κύριε Χατζηνικολάου, μπροστά σας θα έχετε τον Πρωθυπουργό μιας χώρας, που την έχει οδηγήσει σε αδιέξοδα, αν του χαριστείτε, η ιστορία θα το καταγράψει. Καλή επιτυχία!

Και να απαντήσει πάλι ο

Nikos Chatzinikolaou@NChatzinikolaou

Η ανάρτηση σου είναι αποκαλυπτική.

Νέα αντίδραση από άλλο χρήστη

Θερσίτης@stamgeo81

Ο Χατζηνικολάου αναφέρει ότι εντεταλμένοι του ΣΥΡΙΖΑ του επιτίθενται Το βάρος της απόδειξης όμως βαραίνει τον καταγγέλοντα Ο

@syriza_gr

οφείλει να ζητήσει αποδείξεις & ο Χατζηνικολάου οφείλει να τις προσκομίσει,αλλιώς πρόκειται για σπιλωση Γραφείου Τύπου κόμματος από δημοσιογράφο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα