Η σύσκεψη του Βασιλειάδη έγινε-τελικά- για να καλέσει ο Γιαννακόπουλος τον Αγγελόπουλο σε…μονομαχία!

Κανένα αποτέλεσμα δεν επέφερε η περιβόητη σύσκεψη που κάλεσε στο γραφείο του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ.Βασιλειάδης για να αρθούν τα αδιέξοδα στο μπάσκετ.

Το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού δεν θα γίνει. Το φύλλο αγώνος θα κλείσει στον ΕΣΑΚΕ (υπέρ του Παναθηναϊκού αφού ο Ολυμπιακός δ΄ήλωσε ότι δεν κατεβαίνει) και το μόνο που εξασφαλίστηκε ήταν να μην κατέβει η αποστολή των «πράσινων» στο ΣΕΦ για λόγους ασφαλείας.

Το ίδιο και οι διαιτητές που θα πάνε στον …ΕΣΑΚΕ να κλείσουν το φύλλο αγ΄ώνα….Και να γράψουν τι; Ότι περίμεναν την καθορισμένη ώρα, αλλά δεν κατέβηκε ο Ολυμπιακός; Ελάχιστη σημασία έχει. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν λάβει τις αποφάσεις τους και αν η ΕΟΚ ή ο ΕΣΑΚΕ ή τα αρμόδια όργανα τους υποβιβάσουν θα κοιτάξουν τι θα κάνουν με την Αδριατική Λίγκα ή θα παίζουν μόνο στην Ευρωλίγκα.

Μέση λύση δεν υπάρχει…

Ο Γ.Βασιλακόπουλος με την απουσία του είχε φροντίσει από νωρίς να στείλει το μήνυμα . ΄Ήταν εκτός Αθηνών, αλλά και εντός να ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΚ δεν θα πήγαινε. Στο τραπέζι με τον Βασιλειάδη δεν κάθεται από την μέρα που κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τον Αθλητισμό. Επίσης , για τον Βασιλακόπουλο είναι θέμα Αρχής ότι δεν συζητάει τα θέματα του μπάσκετ στο γραφείο του Βασιλειάδη…

Οι Αγγελόπουλοι δέχθηκαν μεγάλη κριτική στα social media από τον κόσμο του Ολυμπιακού για την απόφασή τους να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Βασιλειάδη που πριν από μερικές βδομάδες τους αποκαλούσε «κακομαθημένους», αλλά και τον Γιαννακόπουλο που μετά τον ημιτελικό στο ΟΑΚΑ έβαζε ..στρινγκ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Πήγαν προφανώς για να μην τους κατηγορήσουν ότι …δεν πήγαν.

Ο Δ.Γιαννακόπουλος πήγε εξ΄αρχής με πρόθεση για καβγά. Όποιος δει την δήλωσή του πριν από την σύσκεψη («πάω στη σύσκεψη σεβόμενος τους θεσμούς, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έχει θέση στο ίδιο τραπέζι με αυτούς που θέλουν να διαλύσουν το μπάσκετ…») θα καταλάβει πολλά.

Ο Βασιλειάδης προσπάθησε να μην σκάσει η «καυτή πατάτα» στα χέρια του. Δεν το κατάφερε. Στο τέλος παραδέχθηκε -εμμέσως- ότι απέτυχε παταγωδώς σε όλα τα επίπεδα. Η έκφρασή του κατά τις δηλώσεις του περί …«προβληματικών προβλημάτων» δείχνει και την αμηχανία του για την επόμενη μέρα…

Τελικά, όλα συγκ΄λίνουν στο ότι η σύσκεψη έγινε για να καλέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε …μονομαχία μετά την αποχώρησή του από την σύσκεψη!

Διαβάστε επίσης