Η Τατιάνα Στεφανίδου παίρνει τη θέση της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA

Η Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι η αντικαταστάτρια της Ελεονώρας Μελέτη στην πρωινή εκπομπή ενημερωτικού χαρακτήρα του ALPHA.

H εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» αποτελεί παρελθόν καθώς η εξαιρετική παρουσιάστρια αποχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής από το κανάλι, έχοντας καταστήσει σαφές πως… δεν θα επιστρέψει στο πόστο της την Δευτέρα.

Ο ALPHA αποφάσισε υπό πιεστικές συνθήκες να τοποθετήσει ένα νέο ενημερωτικό magazino και για το λόγο αυτό προσέγγισε την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία συμφώνησε με τον σταθμό και αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα.

Ο ALPHA βρίσκεται σε σκληρές διαπραγματεύσεις σχετικά με το κόστος που θα έχει το «σπάσιμο» του συμβολαίου της Μελέτη.

Η ίδια είχε εκφράσει την επιθυμία της να επιστρέψει στη late night ζώνη του καναλιού με τα «Μεσάνυχτα», το κανάλι όμως δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, επιλέγοντας να σπάσει το συμβόλαιο της παρουσιάστριας καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμο project στο οποίο να επιθυμεί να την αξιοποιήσει.

Η Ελεονώρα, από τη μεριά της, είναι ίσως η μοναδική παρουσιάστρια που είδε το συμβόλαιό της να σπάει μέσα σε 2,5 μήνες από τη στιγμή που έπεσαν οι υπογραφές. Το κόστος ακόμη παραμένει διαπραγματεύσιμο.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα