Η Θύρα 4 “τελείωσε” Μάκη Γκαγκάτση και “τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας” (ο ίδιος ο Ιβάν έγραψε την ανακοίνωση;)

Πέρασε ένα 24ωρο από την ανακοίνωση της Θύρας 4 και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ άρχισαν να τους ζώνουν τα φίδια. Για Μάκη Γκαγκάτση μιλάω, Κυριάκο – Φιγούρα – Κυριάκο, Δούκα της Μενεμένης Λευτεράκη και του Παντελή, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Τουμπεκί ψιλοκομμένη. Η Θύρα 4 τους αποκαλεί τεμπέληδες, οκνηρούς κι αυτοί πέρα βρέχει. Οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας του Ιβάν Σαββίδη. Βρήκαν χρήμα, σου λέει η ανακοίνωση και το έριξαν στο σορολόπ.

Ρε, μπας και ο ίδιος ο Σαββίδης την έγραψε την ανακοίνωση; Μιλάμε για ανακοίνωση φαλτσέτα, τώρα, όχι για τίποτα μακαρονάδες. Στο δόξα πατρί κατ’ ευθείαν.

Και γιατί στο λέω αυτό; Διότι ο Ιβάν την έχει βάλει από κάτω την Θύρα 4. Να σου θυμίσω, ότι ούτε στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία δεν την άφησε να πάει, μη τυχόν και πειραχτεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Και βγαίνουν τώρα τα καλά τα παιδιά και τα χώνουν στους Μάκηδες. Στην ψύχρα. Και στον Ιβάν, βέβαια, για να φανεί και καλά, ότι δεν καταλαβαίνουν από ιδιοκτήτες, όταν πρόκειται για το καλό του ΠΑΟΚ.

Να στο πάω παρακάτω. Τις προάλλες έγραψαν η «Α» και η iapopsi.gr ότι ο Ιβάν Σαββίδης τον έχει για σφουγγάρισμα ο Μάκη τον Γκαγκάτση. Δεν τραβάει το παλικάρι. Ούτε να κόψει στην μέση μια Ελλάδα δεν κατάφερε.

Γι αυτό και ο Μάκης τα έχωσε στον Λεωνίδα τον Μπουτσικάρη τις προάλλες, για ένα ανύπαρκτο θέμα με τον Ιάκωβο Φιλιππούση. Γιατί θα ήθελε να πάει να πάρει την θέση του στην Super League1.

Κι έρχεται αυτή η ανακοίνωση της Θύρας 4, πάρτα Μάκη και κάντα κορνίζα. Και τι θα κάνει τώρα, ο Μάκης; Θα μείνει στην ΠΑΕ; Θα ζητήσει «προστασία» από τον Ιβάν; Δε νομίζω. Τελειωμένη υπόθεση είναι ο Μάκης από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κι όχι μόνο ο Μάκης, αλλά και όλη η αυλή. Τα γενικό κουμάντο αναλαμβάνει η Γκοντζάρεβα.

«Άντε γεια» ο Ιβάν στον Μάκη (που ρίχνει πυροτεχνήματα…)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα