Η Θύρα 4 θα κρεμάσει πανό για το μίνι lockdown στην Θεσσαλονίκη;

Μίνι lockdown ετοιμάζεται για την Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Λάρισα, Κιλκίς. Κι η Θύρα 4 δεν θα βγάλει καμία ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης; Αυτό πρέπει να κάνει. Τι θα πει καραντίνα, ρε, όταν παίζει ο ΠΑΟΚ ευρωπαϊκό παιχνίδι;

Με τον ΠΑΣ και την ΑΕΚ στην Τούμπα, φάτσα μόστρα το πανό κρεμασμένο και σε ωραίο σημείο για να το παίρνει η τηλεόραση. Ότι τα γήπεδα πρέπει να είναι ανοικτά για όλους. Εμβολιασμένους και μη, δηλαδή.

Και τώρα, οι λοιμωξιολόγοι θα πάρουν τέτοια απόφαση τι θα γίνει; Έτσι θα το αφήσουν οι φανατικοί της Θύρας 4, τα αγαπημένα παιδιά του Ιβάν Σαββίδη, που μιλάνε για μπατσοκρατία και αθλονόμους και γήπεδα ανοικτά για την κοινωνία;

Έτσι είναι. Όπως έχουν άποψη ότι τα γήπεδα πρέπει να είναι ανοικτά για την κοινωνία, πρέπει να έχουν και για το lockdown. Ίδιο αντικείμενο είναι. Το εμβόλιο.

Τώρα, αν η Θεσσαλονίκη είναι στο κατακόκκινο, η Θύρα 4 έχει κάτι να πει; Φαντάσου, δηλαδή, να πήγαιναν και ανεμβολίαστοι στην Τούμπα και στου Χαριλάου τι είχε να γίνει. Παγκόσμιο ρεκόρ θα κατέγραφε η Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ η Θύρα 4 παραμένει κλειστή σε έδνειξη διαμαρτυρίας, σου λέει. Και μεταφέρθηκε στην 7 και την 8. Όλοι αυτοί βέβαια, που κάθονται στην κερκίδα είναι εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει. Κατά τα άλλα, κάνουν διαμαρτυρία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα