Η Τζένη Μπαλατσινού άλλαξε ρούχα και μετά το Προεδρικό Μέγαρο πήγε στο υπουργείο Υγείας (φωτό)

Πάντα δίπλα στο σύζυγό της η όμορφη πρώην Σταρ Ελλάς

Η Τζένη Μπαλατσινού δίπλα στον Βασίλη Κικίλια ήταν από τα ζευγάρια που ξεχώρισαν στην ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης το πρωί της Τρίτης.

Συνόδευσε το νέο υπουργό Υγείας στο Προεδρικό Μέγαρο και κάθισε μαζί με τις υπόλοιπες συζύγους των υπουργών που παρακολούθησαν από την άκρη της αίθουσας την τελετή της ορκωμοσίας. Ήταν από τις παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση, φορώντας έναν κλασικό συνδυασμό λευκού-μαύρου, δηλαδή μια μαύρη παντελόνα με ένα λευκό τοπ.

Αυτό που κάνει εντύπωση όμως είναι ότι σε αντίθεση με τις άλλες συζύγους, δεν άφησε μόνο του τον νέο υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ούτε στην συνέχεια. Όταν δηλαδή ο κ. Κικίλιας πήγε να παραλάβει το υπουργείο Υγείας από τον Ανδρέα Ξανθό, αφού ο Παύλος Πολάκης σνόμπαρε την τελετή και απουσίαζε στην Κρήτη.

Και όχι μόνο ήταν στην τελετή παράδοσης παραλαβής του υπουργείου Υγείας, αλλά πρόλαβε να αλλάξει και ρούχα, αφού στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία εμφανίζεται με ένα φόρεμα που συνδυάζει το μαύρο με το πράσινο χρώμα.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης