Η Βαγιαδολίδ προανήγγειλε «εσωτερική έρευνα και νομικές διαδικασίες εναντίον όποιου συμμετείχε»

Η διοίκηση της Βαγιαδολίδ, μετά τις αποκαλύψεις για χειραγώγηση του αγώνα με τη Βαλένθια, προανήγγειλε «εσωτερική έρευνα στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες κατά οποιουδήποτε προσώπου που είχε συμμετοχή σε αυτή την παράνομη δραστηριότητα».

Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: «Η Βαγιαδολίδ εκφράζει την έκπληξή της, την πλήρη άγνοια και την οργή της για τις πληροφορίες που εμφανίστηκαν στα Μ.Μ.Ε. σήμερα.

Δείχνουμε απόλυτο σεβασμό και συνεργασία με τις δικαστικές αρχές, αλλά και με τη διοργανώτρια αρχή. Από την πλευρά μας, θα διεξάγουμε εσωτερική έρευνα στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Βαλένθια.

Στόχος μας είναι να αποσαφηνιστούν τα γεγονότα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θυμίζουμε ότι έχουμε ήδη κινήσει πειθαρχική διαδικασία κατά του ποδοσφαιριστή Μπόρχα Φερνάντεθ.

Αισθανόμαστε πληγωμένοι και θα τρέξουμε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες κατά οποιουδήποτε προσώπου που είχε συμμετοχή σε αυτή την παράνομη δραστηριότητα. Εργαζόμαστε για ταχεία και πλήρη αποσαφήνιση των γεγονότων. Σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητας του προσωπικού μας».

Διαβάστε επίσης