Η White Porscha (Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ) γνώριζε για την Folli Follie κι έδωσε εντολή για συνδρομή

Ημέρα με την ημέρα ξετυλίγεται το κουβάρι του νταραβεριού που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την Folli Follie, τον Μάιο του 2018. Και βέβαια αυτά που αποκαλύπτονται και αξιολογούνται από την δικαστική έρευνα-εάν αποδειχθούν αληθινά-τότε μπορούμε να μιλάμε για ένα σούπερ σκάνδαλο.

Και μπορεί οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές να δήλωναν με βεβαιότητα ότι οι εμπλεκόμενοι πρώην υπουργοί (Φλαμπουράρης, Χαρίτσης, Αραχωβίτης) και ο πρώην βουλευτής (Μπαλαούρας)να είναι τέρατα ηθικής και να μην αμφισβητείται η εντιμότητα τους, όμως ξαφνικά γνωστοποιούνται και νέα email του έμπιστου στελέχους της Folli Follie προς τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο. Σε αυτό το νέο μήνυμα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το έμπιστο στέλεχος ενημερώνει το αφεντικό ότι ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός έδειξε ενδιαφέρον και υπήρξε οδηγία του Μαξίμου να υπάρξει συνδρομή στον όμιλο. Επιπλέον, αναφέρεται πως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενώ φέρεται να υπήρξε και επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής από μέλος του διοικητικού συμβουλίου (Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς).

Κρύβει πολλές εκπλήξεις το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου

Συγκεκριμένα, στο μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που στάλθηκε στις 9 Μαΐου 2018 από το στέλεχος της εταιρίας (διευθυντής ασφαλείας) στον γιο του ιδρυτή της αναφέρεται: «Κύριε Τζώρτζη, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα σημερινά αποτελέσματα της κινητοποίησης μας. Η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο. Αυτή είναι η θέση του Μαξίμου. Ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός. Ο κος Μπαλαούρας έστειλε μήνυμα στον κο Γκότση και του ανέφερε την κατάσταση. Προσωπική επικοινωνία έγινε με τον Αντιπρόεδρο από τον κο Λαζαρίδη. Είπε και ο κος Τρουλίνος να μην βγει Ανακοίνωση και να πάμε στις 1615 για να συζητήσουμε μαζί τους για να έχουμε μία κοινή γραμμή (αυτοί και εμείς). Ότι και να τους πουν στην επιτροπή μπορούμε να επέμβουμε».

Κάτι θυμίζει

Η όλη εξέλιξη μοιάζει πολύ με τις καταγγελίες του Χρήστου Καλογρίτσα και το ότι αποκάλεσε το Μαξίμου ως White Porscha. Και για να μην ξεχνιόμαστε οι ειδικοί εξηγούν τι σημαίνει η έκφραση: «Ο Porscha δεν είναι εκπρόσωπος του συστήματος, είναι το ίδιο το σύστημα. Γι’ αυτό και εμφανίζεται ως άμωμος ύπαρξη. Απρόσβλητη, απρόσκλητη, άπειρη, πέρα από κάθε φαντασία».

Ο Καλογρίτσας πρώτος μίλησε για την δράση του Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ

Και ξαφνικά εκεί που νομίσαμε ότι υπήρχε μόνο η υπόθεση Καλογρίτσα βλέπουμε με βάση τα ηλεκτρονικά μηνύματα που έστελναν στον προφυλακισμένο από τον Σεπτέμβριο Τζώρτζη Κουτσολιούτσο τα στελέχη του στην εταιρεία, ότι η White Porscha έκανε παιχνίδι και σε μία άλλη καραμπινάτη απάτη. Δηλαδή οι αποκαλύψεις για την υπόθεση Κουτσολιούτσου επιβεβαιώνουν τον Καλογρίτσα. Και αυτό διότι και στην περίπτωση της Folli Follie είχε ενημερωθεί το Μαξίμου. Στην περίπτωση του Μαξίμου πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκος Παππάς και στην περίπτωση Κουτσολιούτσου ο Φλαμπουράρης. Δηλαδή δύο πρόσωπα πολύ κοντά στον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Και στις δύο περιπτώσεις που παρουσιάζουν τεράστιες ομοιότητες το Μαξίμου πούλησε και τους δύο. Και στην περίπτωση Καλογρίτσα, αλλά και στην περίπτωση Κουτσολιούτσου. Το ένα ερώτημα που λογικά πρέπει να κάνουν οι δικαστικοί-που ερευνούν τις δύο υποθέσεις-είναι προς τους επιχειρηματίες εάν έχουν «λαδώσει» και ποιους; Και φυσικά πάντα υπάρχει το ερώτημα που ταλανίζει ακόμη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ είναι μήπως εμφανιστούν κι άλλες περιπτώσεις σαν του Καλογρίτσα και του Κουτσολιούτσου;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα