Η ξανθιά εισβολέας πληρώνει 15.000 ευρώ, αλλά έβγαλε 3.5 εκατομμύρια

Η ξανθιά εισβολέας του τελικού τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 ευρώ για την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν πρέπει να προβληματίζεται ιδιαίτερα…

Όπως έγινε γνωστό η είσοδός της στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League θα της κοστίσει σε πρόστιμο που θα της επιβληθεί, το οποίο θα ανέρχεται στα 15.000 ευρώ.

Ωστόσο, η Κίνσεϊ Βολάνσκι δεν χρειάζεται να… σκάει και ιδιαίτερα μιας και ενδέχεται να φέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στο πορνογραφικό σάιτ που διατηρεί το αγόρι της.

Στο μαγιό που φορούσε κατά την είσοδό της στον τελικό διαφήμιζε τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η οποία πλέον λόγω της μεγάλης διαφήμισης που της έγινε, η αξία της εκτινάχτηκε στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Η εισβολή της Κίνσεϊ Βολάνσκι με μαγιό στη διάρκεια του τελικού του Champions League έγινε viral, με την ίδια να πετυχαίνει τον σκοπό της, που δεν ήταν άλλος από τη διαφήμιση της ιστοσελίδας του συντρόφου της. Πώς όμως τα κατάφερε το ζευγάρι;

Στον Βιτάλι Ζντοροβέτσκι είχε απαγορευτεί η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους λόγω παλαιότερων περιστατικών, αλλά εκείνος κατάφερε να βρεθεί στο “Γουάντα Μετροπολιτάνο” επειδή μεταμφιέστηκε και πέρασε τους ελέγχους. Κάπως έτσι, κατάφερε να τραβήξει βίντεο και παράλληλα να καμαρώσει την σύντροφό του!

 

Διαβάστε επίσης