«Η χώρα δεν χρειάζεται τεχνητές πολώσεις»

Τις πόρτες του Προεδρικού Μεγάρου θα περάσει την Τρίτη ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος θα συζητήσει με τον Κάρολο Παπούλια τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα.

Να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, έχει ήδη ταχθεί υπέρ της σύγκλισης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών με αντικείμενο το θέμα του χρέους και αυτός είναι ένας από τους λόγους που θα περάσει την πόρτα του προεδρικού μεγάρου. Οπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Ελευθεροτυπία»: «οι αντιθέσεις και οι διαφορές είναι δεδομένες. Είναι αναγκαίο στοιχείο μάλιστα στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου και της λειτουργίας του πολιτεύματος. Αλλά από κει και πέρα -το επαναλαμβάνω- ο ελάχιστος κοινός τόπος πρέπει να υπάρξει. Τόσο σήμερα όσο και αύριο.

Θα έλεγα και κάτι άλλο, απευθυνόμενος στις άλλες πολιτικές δυνάμεις: κρατήστε τις διαφορές σας. Ας κρατήσουμε όλοι τις αντιθέσεις μας. Ας αντιπαρατεθούμε στην ουσία των προβλημάτων. Η χώρα δεν χρειάζεται τεχνητές πολώσεις, που απομακρύνουν την πολιτική από την αντιμετώπιση των ουσιαστικών προβλημάτων του τόπου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα