«Ιανός»: Νεκρή ηλικιωμένη στα Φάρσαλα, δυο αγνοούμενοι στο Μουζάκι (video)

Ο κυκλώνας «Ιανός» μεταφέρθηκε ανατολικότερα στην Ελλάδα, χτύπησε αλύπητα τα νότια του νομού Λάρισας και την Καρδίτσα, με συνέπεια, μία ηλικιωμένη γυναίκα από το χωριό Βασιλί στα Φάρσαλα να εγκλωβιστεί στο σπίτι της και να χάσει τη ζωή της από τις πλημμύρες, ενώ στο Μουζάκι συνεχίζονται οι έρευνες για δυο αγνοούμενους λόγω της κακοκαιρίας.

Η άτυχη γυναίκα κατοικούσε στο χωριό Βασιλί των Φαρσάλων και βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από συντοπίτες της που προσέτρεξαν για βοήθεια. Η ευρύτερη περιοχή έχει πληγεί βαριά από την κακοκαιρία, οι κάτοικοι του χωριού να απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους και μεταφέρθηκαν στην εκκλησία, όπου και πέρασαν την νύχτα.

Τα πράγματα έγιναν περισσότερο επικίνδυνα στο Βασιλί, καθότι πλημμύρισε ο ποταμός Ενιππέας.

Την ίδια ώρα στο Μουζάκι συνεχίζονται οι έρευνες για τους δύο αγνοούμενους. Μια γυναίκα οδηγός εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό της, το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Πάμισσου και έκτοτε, αγνοείται. Αγνοούμενος είναι κι ένας κτηνοτρόφος.

Σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου και σήμερα αναμένονται πολύ έντονα φαινόμενα, κυρίως στη νότια Πελοπόννησο, την κεντρική Ελλάδα, αλλά και την δυτική Κρήτη, όπου αναμένονται μεγάλες ποσότητες βροχής.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα