Ηχηρή παρέμβαση από τον Μάκη Μανάβη: «Δεν επιτρέπεται να θέλει ο ένας να καθαρίσει τον άλλο»

Η βεντέτα που έχει ανοίξει ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Άρη το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη, προκαλεί ανησυχία. Δεν είναι τυχαίο πως σε διάστημα 10 ημερών, υπήρξαν πέντε πολύ σοβαρά περιστατικά.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση και πριν θρηνήσουμε θύματα, ηχηρή παρέμβαση έκανε ο εμβληματικός αρχηγός της «Θύρας 4» Μάκης Μανάβης.

Μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Μάκης Μανάβης ξεκαθάρισε:

«Δεν πρέπει να μας αφορά η κατσίκα του γείτονα. Και εμείς κάναμε, αλλά στο γήπεδο. Δεν επιτρέπεται μέρα μεσημέρι να θέλει ο ένας να καθαρίσει τον άλλο. Για το τίποτα φακελώνονται και κάνουν κακό στη ζωή τους. Θέλει και λίγο μυαλουδάκι. Αν θέλεις να γίνεις επιθετικός, εκεί είναι το γήπεδο για να φωνάξεις και να πας και κανένα ταξίδι. Δεν είναι λύση να τον περιμένεις τον άλλον σε στενό με αιχμηρό αντικείμενο. Εμείς κάναμε πολλά, εκστρατείες με τρένα, με πούλμαν, με ωτοστόπ κατεβαίναμε αλλά ποτέ δεν είχαμε αιχμηρά αντικείμενα, δεν περιμέναμε στα στενά.

Πρέπει ο καθένας να έχει επίγνωση του εαυτού του. Δεν πρέπει να κουβαλούν τέτοια πράγματα. Το κάγκελο είναι δύσκολο να ξέρετε. Εμείς κάναμε μανούρες, αν κάναμε, με τα χέρια μας. Είναι ντροπή ο νεαρός να πάει φυλακή από τέτοια ηλικία. Η δική μας εποχή ήταν πιο δυνατή. Απαγορεύεται να επιτίθεσαι σε καφετέριες και στενά. Δεν είναι σωστό. Να ακολουθείς την ομάδα σου και να είσαι δυνατός στην εξέδρα. Τα ραντεβού είναι κοροϊδίστικα. Πρώτα παίζει μπάλα ο κόσμος, μετά έρχονται οι άλλοι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα