Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου
Οι κάτοικοι της περιοχής έλαβαν μήνυμα προειδοποίησης στα κινητά τους
Νέος συναγερμός σήμανε το πρωί στο Ακρωτήρι της Κύπρου, με τις σειρήνες να ηχούν ξανά και τις Αρχές να καλούν τους κατοίκους να παραμείνουν σε επιφυλακή.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου, οι κάτοικοι της περιοχής έλαβαν μήνυμα προειδοποίησης στα κινητά τους, το οποίο ενημέρωνε για απειλή σε εξέλιξη και ζητούσε από όλους να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους μέχρι νεότερης επίσημης ενημέρωσης.
«Υπάρχει σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας. Παρακαλείστε να παραμείνετε εντός των οικιών σας και να παραμείνετε στη θέση σας μέχρι νεότερης επίσημης ενημέρωσης. Απομακρυνθείτε από τα παράθυρα και καλυφθείτε πίσω ή κάτω από ανθεκτικά, συμπαγή έπιπλα. Αναμένετε περαιτέρω οδηγίες», έγραφε το μήνυμα.
Λίγο αργότερα, περίπου στις 10:15, ο συναγερμός έληξε. Όπως μετέδωσαν το ΡΙΚ και ο «Φιλελεύθερος», οι περιορισμοί στις μετακινήσεις των κατοίκων ήρθησαν.
