Ηχητικό ντοκουμέντο του Άκη Τσοχατζόπουλου οχτώ μήνες πριν φύγει από τη ζωή

Η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα παλιό ηχητικό ντοκουμέντο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Το ντοκουμέντο έχει καταγραφεί τα Χριστούγεννα 2020, λίγους μήνες πριν ο πρώην βουλευτής φύγει από τη ζωή

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ακούγεται να μιλά, οχτώ μήνες πριν από τον θάνατό του, για την κόντρα του με την οικογένειά του, κατηγορώντας μάλιστα την ξαδέρφη του Νίκη και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο του, πως πρόκειται για μία σπείρα, που είχε ως σκοπό να τον εκθέσει ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά.

Τι καταγγέλλει ο Α. Τσοχατζόπουλος στο ηχητικό

“Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες, ότι είμαι θύμα δράσης μίας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η ξαδέρφη μου, η Νίκη, όσο και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου.

Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιαστικά στη δράση των όσων είχαν κάνει απέναντί μου. Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το μπούλινγκ και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα