Ιδιοκτήτρια κινητής τηλεφωνίας η JLo!

Η γνωστή τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ κάνει νέο επιχειρηματικό βήμα, κι αυτή τη φορά στον κλάδο της τηλεφωνίας! Φυσικά, με αυτό της το εγχείρημα αυξάνει κατά πολύ τους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Μετά την επιτυχή σειρά ρούχων που κυκλοφόρησε, η εκθαμβωτική σταρ αποφάσισε να ασχοληθεί και με την τεχνολογία, ανοίγοντας αλυσίδα από 15 καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, καθώς και ιστότοπο με την επωνυμία της εταιρείας Viva Movil.

Στόχος του εγχειρήματος είναι να πωληθούν τα κινητά Verizon και οι αντίστοιχες υπηρεσίες στους Λατίνους.

Το πρώτο κατάστημα αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στις 15 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη, ενώ σειρά έχουν το Λος Άντζελες και το Μαϊάμι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το προσωπικό των καταστημάτων θα μιλά και τις δύο γλώσσες (αγγλικά και ισπανικά) και θα παρέχει μία “πολιτισμικά συναφή αγοραστική εμπειρία” στους αγοραστές.

Όσο για τη θέση που θα έχει η JLo στην εταιρία, θα είναι η βασική ιδιοκτήτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια της Viva Movil, λέγοντας μάλιστα, ότι η σελίδα της εταιρίας στο Facebook θα είναι ένας τρόπος να επικοινωνεί με τους θαυμαστές της.

“Οι Λατίνοι είναι ένας πληθυσμός που ακμάζει δημογραφικά κι αυτό η αγορά και ο υπόλοιπος κόσμος πρέπει να το συλλάβουν και να τους εξυπηρετούν αναλόγως”, είπε σχετικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα