Ιδιόρρυθμος ιός ο Covid-19: Kολλάει στις γενικές συνελεύσεις και όχι στις συγκεντρώσεις…

Το θέμα του μήνα είναι η διένεξη του Αυγενάκη με τον Βασιλακόπουλο για το πώς θα γίνουν οι εκλογές στην ΕΟΚ. Ο υφυπουργός ήθελε να γίνουν διαδικτυακά με το νεότευκτο Μητρώο σωματείων, η Ομοσπονδία επεχείρησε αρχαιρεσίες διά ζώσης. Τελικά, δεν έγινε ούτε το ένα ούτε το άλλο, αφού στην πρόθεση της ΕΟΚ να κάνει εκλογές στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας» με φυσική παρουσία άναψε κόκκινο η Πολιτική Προστασία, ενώ και η Αστυνομία έστειλε… κλούβες έξω από το ιστορικό γήπεδο για να εμποδίσει τις όποιες σκέψεις των παραγόντων της ΕΟΚ.

Η συνέλευση της ΕΟΚ θεωρήθηκε επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, όταν σε πλείστες άλλες περιπτώσεις, όπου συγκεντρώθηκαν χιλιάδες άνθρωποι (όπως στις φιέστες των οπαδών για την κατάκτηση τίτλων από τις ομάδες τους στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, αλλά και στο χάντμπολ) δεν… έγινε ο παραμικρός έλεγχος, ούτε φυσικά τόλμησε η Αστυνομία να είναι παρούσα στα γεγονότα για να επιβάλει τα όποια μέτρα…

Οι συγκεντρώσεις επιτράπηκαν. Οι συνελεύσεις απαγορεύτηκαν. Προφανώς στις συναθροίσεις για πανηγυρισμούς δεν κολλάει, ενώ στις συνελεύσεις για τις εκλογές… κολλάει ο κορωνοϊός.

Είναι σύμφωνος και ο Τσιόδρας που πρότεινε στην Πολιτική Προστασία να μη γίνονται εκλογές με περισσότερα από 150 άτομα, και μάλιστα σε ανοικτό χώρο; Γιατί πριν από μία εβδομάδα επέτρεψε τη διεξαγωγή του τελικού εντός του γηπέδου, με 1.000 άτομα πλάι-πλάι στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα