Ιδιώτης υποκαθιστά το κράτος και κατασκευάζει σκοπευτήριο στη Δράμα για την Κορακάκη

Το ελληνικό κράτος γκρέμισε ΄ένα αυτοσχέδιο σκοπευτήριο που έκανε προπονήσεις η Άννα Κορακάκη επειδή ήταν …αυθαίρετο και παρά τις εξαγγελίες δεν φρόντισε να κατασκευάσει μια αίθουσα για τις ανάγκες της.

Την πρωτοβουλία τελικά ανέλαβε ένας ιδιώτης, ο Δραμινός εφοπλιστής Άρης Θεοδωρίδης, τον οποίο η χρυσ΄ή Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη ευχαρίστησε δημόσια σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, λέγοντας:  «Το πιο θετικό είναι πως όταν θα τελειώσω την καριέρα μου θα υπάρχει ένας χώρος για την ελληνική σκοποβολή. Το νέο προπονητήριο αεροβόλων όπλων βρίσκεται στο κέντρο της Δράμας, ενώ είναι και υπό κατασκευή, εκτός πόλης, το αντίστοιχο για τα πυροβόλα 25 μ. Θα ξεκινήσω προπονήσεις τη νέα χρονιά και επιτέλους θα κάνω προετοιμασία σε σωστές συνθήκες».

Τα προπονητικά κέντρα στην Δράμα είχαν προαναγγελθεί ότι θα κατασκευαστούν από τον Άρη Θεοδωρίδη τον Μάρτη του 2018 από  την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΚΥΚΛΩΨ» όταν ο ίδιος είχε πει: «…Με αυτό ως γνώμονα, η ΚΥΚΛΩΨ ήδη ελέγχει οικόπεδο κοντά στη Δράμα ικανών διαστάσεων που πληροί τις προϋποθέσεις για να γίνει σκοπευτήριο – προπονητήριο με αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις και με σωστές προδιαγραφές προπονήσεων για ολυμπιακά αθλήματα σκοποβολής 10, 25 και 50 μέτρων. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο το 2020 είναι κοντά και οι προπονήσεις θα πρέπει να ξεκινήσουν εντατικά από την αρχή του 2018, τόσο για την Άννα όσο και για τον αδελφό της Διονύση, επίσης πρωταθλητή Ελλάδος της σκοποβολής στους εφήβους και του οποίου το μέλλον προβλέπεται με πολλά μετάλλια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα