ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: «Τροφή για σκέψη» το δωρεάν σεμινάριο με τον «μαχητή» Παναγιώτη Βασιλόπουλο

Συγκίνηση και έμπνευση για τα νέα παιδιά, η θέλησή του να ξεπεράσει τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς

«Τροφή για σκέψη» αποτέλεσε για τους σπουδαστές Αθλητικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, το δωρεάν σεμινάριο Προπονητικής με τον διεθνή μπασκετμπολίστα, Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Ο οποίος συγκίνησε και ενέπνευσε τα νέα παιδιά με τη «μαχητική στάση» του κόντρα στους τραυματισμούς, που πήγαζε, όπως τους είπε, από «τη δύναμη της θέλησης». 

Πάθαινε ρήξεις χιαστών και έλεγε «εγώ θα επανέλθω»… Και πάντα τα κατάφερνε! Παρά τους συνεχείς τραυματισμούς του, όχι μόνο επανήλθε, αλλά παίζει ξανά στην Α1 Εθνική (Γ.Σ Περιστερίου) και στην Εθνική Ελλάδος!

Ο εν ενεργεία, διεθνής καλαθοσφαιριστής μίλησε στους σπουδαστές Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, αποτελώντας ζωντανό παράδειγμα προς μίμηση για τον καίριο ρόλο της δύναμης της θέλησης, στην επανένταξη ενός αθλητή μετά από σοβαρούς τραυματισμούς!

Στο μοναδικό Masterclass Προπονητικής & Φυσικοθεραπείας, με θέμα «Η δύναμη και η θέληση για την επανένταξη του αθλητή μετά από σοβαρούς τραυματισμούς», που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε στους σπουδαστές για τα εμπόδια των τραυματισμών στην καριέρα του.

Αλλά και για το πώς κατάφερε να τα υπερκεράσει με τη δύναμη της θέλησής του, έχοντας πάντα, φυσικά, συμμάχους του, επαγγελματίες Φυσικοθεραπευτές.

Σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου χορηγήθηκε βεβαίωση παρακολούθησης για ισχυρό βιογραφικό.

 

Διαβάστε επίσης