Ιερώνυμος: Είμαστε έτοιμοι για όλα – Τι συζήτησα με Μητσοτάκη

Τι συζήτησαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποκάλυψε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος ενω σχολίασε και τα μέτρα για τα Θεοφάνεια.

Εξερχόμενος του Μητροπολιτικού Ναού μετά την τελετή του Αγιασμού των υδάτων που διεξήχθη εντός του ναού χωρίς λιτανεία λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ρωτήθηκε για τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο περιθώριο της ορκωμοσίας των νέων μελών της κυβέρνησης.

«Μιλήσαμε για αυτά που πέρασαν και μιλήσαμε και γι’ αυτά που περιμένουμε. Και επειδή σήμερα έχουμε μία μεγάλη ημέρα πρέπει να προβληματιστούμε και με την γνώση της ιστορίας. Και η ιστορίας μας, μας λέει, είναι περίεργη, κάνει κύκλους η ζωή. Μέσα σε αυτούς τους κύκλους ζούμε και εμείς. Η Εκκλησία είναι για όλα έτοιμη»» είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ερωτηθείς για το αν θα έπρεπε τα μέτρα να τηρηθούν σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος απάντησε: «Εμένα μου το λέτε αυτό; Κοίταξε η Εκκλησία τι μέτρα έχει πάρει. Βγείτε τώρα στις παραλίες, βγείτε στο Σύνταγμα και βγάλτε το συμπέρασμα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα