Ηγετικό μέλος γεωργιανής μαφίας το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στο Μοσχάτο

Ο 41χρονος ήταν ηγετικό μέλος της γεωργιανής μαφίας «Vor V Zakone»

Ραγδαίες είναι οι αποκαλύψεις  για το σκοτεινό παρελθόν του 41χρονου Γεωργιανού Shota Tevdoradze, που το βράδυ της Πρωτοχρονιάς τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά άγνωστου άντρα. έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε στο Μοσχάτο.

Το τραγικό περιστατικό διαδραματίστηκε  μπροστά στα μάτια της συντρόφου του και της 5χρονης κόρης τους, την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr όλες αυτές τις ημέρες τόσο η σύντροφος του όσο και η 5χρονη κόρη τους δεν έχουν βγει λεπτό έξω από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου με φίλους και συγγενικά τους πρόσωπα να βρίσκονται συνεχώς κοντά τους.

Μαζί της επικοινωνούν συχνά και οι αστυνομικές αρχές που περιμένουν την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να την επισκεφτούν και να μάθουν περισσότερα πράγματα για τον 41χρονο, καθώς κι αν της είχε ποτέ εκμυστηρευτεί το αμαρτωλό του παρελθόν και τις φοβίες του. Άλλωστε δεν είχαν περάσει πολλές ημέρες και από την κλοπή του αυτοκινήτου τους μέσα από το γκαράζ της πολυκατοικίας που μπορεί να θεωρηθεί ως σημάδι.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ο 41χρονος, θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης, ήταν ηγετικό μέλος της γεωργιανής μαφίας «Vor V Zakone», με τις Ελληνικές αρχές να περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα από τα δακτυλικά του αποτυπώματα, προκειμένου να αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα.

Για τον λόγο αυτό η κατάθεση της συντρόφου του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη μετά τις αποκαλύψεις, καθώς υπάρχουν υπόνοιες πως ο 41χρονος ίσως να είχε δημιουργήσει και εδώ κάποια παράνομη ομάδα, που δούλευε κάτω από τις εντολές του.

Από την άλλη, εκείνη ίσως να είναι η μοναδική που να γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα, καθώς θεωρείται πως τα στοιχεία που δήλωνε δεν ήταν τα αληθινά. Σχετικά με το σπίτι στο Μοσχάτο, εκείνο ήταν νοικιασμένο στο όνομα της συντρόφου του, ενώ τα κοινόχρηστα όπως και κάθε άλλος λογαριασμός, έρχονταν στο δικό της όνομα.

Τι λένε οι γείτονες

Σχετικά με το ζευγάρι, όπως δηλώνουν στο protothema.gr γείτονες τους, μπορεί συνεχώς να έβλεπαν διάφορες περίεργες κινήσεις με κόσμο και κυρίως γυναίκες να πηγαίνουν και να έρχονται στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου, ωστόσο δεν μπορούσαν να σκεφτούν κάτι κακό καθώς ποτέ δεν είχαν ακούσει τσακωμούς και φασαρίες. Ακόμα και η συμπεριφορά του 41χρονου δεν φαίνεται να είχε απασχολήσει κανέναν, καθώς εκείνος μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να μην είχε μιλήσει με άνθρωπο στη γειτονιά, όμως η σύντροφος του ήταν αρκετά πιο κοινωνική, ιδιαίτερα όταν ήταν μόνη της με το παιδί της γιατί μπροστά του απέφευγε τα πολλά πολλά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα