Ηλεκτρική χριστουγεννιάτικη μαγεία από τη MYTILINEOS

Δια… χειρός Protergia φωταγωγήθηκε για τις γιορτές το εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας

Οι μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως η Αθήνα, πρέπει να υποδέχονται τα Χριστούγεννα μέσα από ενέργειες που γεμίζουν τους πολίτες με αισιοδοξία. Έχουμε ανάγκη να μεταμορφώσουμε την Αθήνα, και μάλιστα με όλες μας τις δυνάμεις.

Έτσι, η MYTILINEOS με την Protergia φέτος φωτίζει τρεις εμβληματικούς δρόμους της πόλης μας, σχηματίζοντας ένα όμορφο τρίγωνο, όπως ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, δίνοντας χριστουγεννιάτικη ενέργεια στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Οι δρόμοι που ανέλαβε η εταιρεία στο πλαίσιο της δράσης του Δήμου Αθηναίων «Υιοθέτησε την πόλη σου» είναι η Ακαδημίας, η Φιλελλήνων και η Ερμού (φθάνοντας μέχρι το Θησείο).

 

Η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS, ανέλαβε να στολίσει την πόλη με γιορτινά φωτάκια κι έχει προχωρήσει στην αγορά τους, όπως όλοι οι χορηγοί. Η MYTILINEOS, ωστόσο, έκανε κάτι επιπλέον και με τη συνδρομή του Τομέα Ολοκληρωμένων Έργων και Υποδομών (ΜΕΤΚΑ) ανέλαβε και την τοποθέτησή τους, βοηθώντας τον δήμο Αθηναίων να εξασφαλίσει χρόνο, αλλά και πόρους.

Εκπλήξεις…

Η Protergia, όμως, δεν έμεινε στον στολισμό. Ετοιμάζει εκπλήξεις, όπως η ενέργεια «Φωτίζουμε την Αθήνα, σας στέλνουμε στην πόλη του φωτός!». Στο κέντρο της πόλης στην Ερμού, βρίσκεται η χριστουγεννιάτικη μπάλα της Protergia. Εκεί, εκτός από τις πολλές εκπλήξεις που θα περιμένουν τους επισκέπτες, όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον διαγωνισμό για το πόσα είναι τα λαμπάκια που στόλισε η Protergia στο κέντρο της Αθήνας.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα ταξίδι στην πόλη του φωτός, το Παρίσι.

Βίβιαν Μπουζάλη (διευθύντρια Επικοινωνίας και Στρατηγικής Marketing της MYTILINEOS): 

«Φωτεινό 2020, γεμάτο ενέργεια!»

Αναφερόμενη στον στολισμό της Αθήνας, η διευθύντρια Επικοινωνίας και Στρατηγικής Marketing της MYTILINEOS, Βίβιαν Μπουζάλη, σχολίασε ότι ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του δήμου Αθηναίων ο Όμιλος ενεργοποίησε αφενός την Protergia, τον τομέα ηλεκτρικής ενέργειας, για να φωτίσει το εμπορικό κέντρο (Ερμού, Ακαδημίας και Φιλελλήνων), και αφετέρου τη ΜΕΤΚΑ, τον τομέα ολοκληρωμένων έργων και υποδομών που τοποθέτησε τον εορταστικό στολισμό, εξοικονομώντας επιπλέον πόρους για τον δήμο.

«Όλοι χρειαζόμαστε τη μαγεία των Χριστουγέννων και εμείς στη MYTILINEOS αποφασίσαμε να προσφέρουμε “ηλεκτρική μαγεία!”», είπε χαρακτηριστικά η κ.α Μπουζάλη και συνέχισε:

«Για τον στολισμό της Αθήνας η Διεύθυνση Επικοινωνίας της MYTILINEOS, που ανέλαβε το project, συντονίστηκε με τους Τομείς Δραστηριότητας Protergia και ΜΕΤΚΑ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εμπιστευτήκαμε τους μηχανικούς του Τομέα Ολοκληρωμένων Έργων και Υποδομών για το πώς θα στολίζαμε τον δημόσιο χώρο των Αθηναίων, λόγω της πολύχρονης εμπειρίας τους.

»Η ΜΕΤΚΑ εξάλλου έχει αναλάβει στο παρελθόν έργα οδοφωτισμών (συμμετείχε στο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του συστήματος 4 πανεπιστημίων στη Νιγηρία με χρήση υβριδικών τεχνολογιών όπου περιλαμβανόταν και το σύστημα οδοφωτισμού). Και βέβαια με την Protergia οργανώσαμε τις υπόλοιπες ενέργειες/εκπλήξεις που θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ερμού τις ημέρες των γιορτών.

»Βρήκαμε την πρωτοβουλία του Δήμου εξαιρετική. Ταίριαζε ιδιαίτερα στις δραστηριότητες της εταιρείας μας, γι’ αυτό οι άνθρωποί μας συμμετείχαν με ενθουσιασμό, παρά τους ασφυκτικούς χρόνους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα