Ηλιόπουλος: «Δυο φορές πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ σε θανάτους η Ελλάδα»

Επίθεση εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Τον τομέα της Υγείας χρησιμοποιεί για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να επιτεθεί στην Κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ένοχη για την υγειονομική τραγωδία που ζει η χώρα. Πρέπει να φύγουν», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε ανάρτηση του στο Facebook.

Ειδικότερα, αναφέρει ότι «η Ελλάδα βρίσκεται σταθερά δύο φορές πάνω από τον μ.ο. της Ε.Ε. σε απώλειες αναλογικά με τους κατοίκους» και σχολιάζει πως «όταν αυτό συμβαίνει στο 4ο και στο 5ο κύμα δεν μιλάμε για αστοχία ή αιφνιδιασμό. Μιλάμε για πολιτική «Το υπουργείο Υγείας βγάζει προπαγανδιστικά σποτάκια».

«Το υπουργείο Υγείας βγάζει προπαγανδιστικά σποτάκια»

Ο κ. Ηλιόπουλος προσθέτει ότι «το ποσοστό θνητότητας στις ΜΕΘ είναι 62,5% όταν στην Ε.Ε. είναι 25-35%», ότι «το υγειονομικό προσωπικό αντιμετωπίζει την φυσική και ψυχολογική κατάρρευση» και πως παράλληλα «έρχεται το κύμα του longcovid αλλά και των υπόλοιπων παθήσεων που ένα μονοθεματικό σύστημα υγείας δεν έχει ασχοληθεί μαζί τους».                     Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «με αυτή την πραγματικότητα το υπουργείο Υγείας βγάζει προπαγανδιστικά σποτάκια για να μας πείσει ότι όλα πάνε καλά» και καταλήγει: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ένοχη για την υγειονομική τραγωδία που ζει η χώρα. Πρέπει να φύγουν».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα