Ηλιόπουλος για Μόρια: «Μοναδική λύση είναι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε να εξαπολύσει πυρά προς την κυβέρνηση και στον ίδιο τον πρωθυπουργό για την κατάσταση στο ΚΥΤ

«Η εγκληματική ανευθυνότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει καταδικάσει ένα ολόκληρο νησί στην ανασφάλεια και την αθλιότητα», υποστηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Παράλληλα, ζητά άμεσα μέτρα στήριξης των νησιών, κάλυψη όλων των υγειονομικών αναγκών, και αποσυμφόρηση, καταλήγοντας στη θέση ότι «η μοναδική λύση είναι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη»

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση Ηλιόπουλου:

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα χθες η Μόρια καιγόταν. Η εγκληματική ανευθυνότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει καταδικάσει ένα ολόκληρο νησί στην ανασφάλεια και την αθλιότητα.

Ο σχεδιασμός, δε, για τη δημιουργία κλειστών δομών κλειστών δομών, δομών που δεν χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση -παραβιάζοντας το ευρωπαϊκό κεκτημένο- και θα χρυσοπληρώσει ο ελληνικός λαός, θα μετατρέψει τα νησιά σε φυλακές.

Καλούμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη να σταματήσει να σχεδιάζει με μοναδικό κριτήριο την κάλυψη της ακροδεξιάς προεκλογικής της ρητορικής. Απαιτούμε τώρα άμεσα μέτρα στήριξης των νησιών, κάλυψη όλων των υγειονομικών αναγκών, και αποσυμφόρηση. Η μοναδική λύση είναι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα