Ηλιόπουλος: «Ο Μητσοτάκης ή θα φέρει τις συμφωνίες με τη Β. Μακεδονία ή θα παραδεχτεί ότι δεν ελέγχει το κόμμα του»

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή κριτική απέναντι στον πρωθυπουργό άσκησε για ακόμη μία φορά ο Νάσος Ηλιόπουλος, καθώς καλεί την κυβέρνηση να φέρει άμεσα τις διμερείς συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία στη Βουλή.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι σε διαφορετική περίπτωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραδεχτεί ότι έχει χάσει τον έλεγχο στο ίδιο του το κόμμα. Παράλληλα, ο Νάσος Ηλιόπουλος θέτει το ερώτημα αν αληθεύει ότι χθες βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη υπουργοί της Βόρειας Μακεδονίας και με ποιους συναντήθηκαν.

Ολόκληρη η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αναγνώρισε χθες ως «ιστορική» τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η άρον-άρον απόσυρση του όρου «ιστορική», επιβεβαιώνει το μέγεθος της εξαπάτησης. Από το πρωί, οι βουλευτές της ΝΔ προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Ο κ. Πλεύρης ζητάει ευθύνες, ενώ για την κα Μπακογιάννη η Συμφωνία των Πρεσπών παράγει σταθερότητα στα Βαλκάνια.

Όταν καταλήξουν, ας μας απαντήσουν και στα εξής: είναι αλήθεια ότι χθες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το μισό υπουργικό Συμβούλιο της Βόρειας Μακεδονίας; Με ποιους συναντήθηκαν και γιατί κρατήθηκαν μυστικές οι συναντήσεις;

Ο κ. Μητσοτάκης έχει δύο επιλογές: ή θα φέρει άμεσα προς κύρωση τις διμερείς συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία στη Βουλή ή θα παραδεχτεί πως έχει χάσει τον έλεγχο όχι μόνο στη χώρα αλλά και στο ίδιο του το κόμμα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα