Ηλιόπουλος: «Το θράσος του Μητσοτάκη εξοργίζει ακόμα περισσότερο τη μεσαία τάξη»

Πυρά του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό

Νέα πυρά κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

«Ο κ. Μητσοτάκης ας επιστρέψει στη μεσαία τάξη όσα της αφαιρεί 1,5 χρόνο πριν πουλήσει success story», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «κάθε μέρα η μεσαία τάξη έρχεται αντιμέτωπη με τα αδιέξοδα της πολιτικής της κυβέρνησης» και υπογραμμίζει ότι «καταργεί το 8ωρο και μειώνει μισθούς για εργαζόμενους. Αφήνει μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις χωρίς ίχνος ρευστότητας, αντιμέτωπες με λουκέτα και απολύσεις, και αρνείται τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους. Επί έναν χρόνο εξευτελίζει δικηγόρους, οικονομολόγους και μηχανικούς χωρίς στήριξη και με προγράμματα Σκόιλ Ελικικού».

Ολόκληρη η δήλωση του Ν. Ηλιόπουλου

«Ο κ. Μητσοτάκης ας επιστρέψει στη μεσαία τάξη όσα της αφαιρεί 1,5 χρόνο πριν πουλήσει success story.

Καταργεί το 8ωρο και μειώνει μισθούς για εργαζόμενους. Αφήνει μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις χωρίς ίχνος ρευστότητας αντιμέτωπες με λουκέτα και απολύσεις και αρνείται τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους.

Επί ένα χρόνο εξευτελίζει δικηγόρους, οικονομολόγους και μηχανικούς χωρίς στήριξη και με προγράμματα Σκόιλ Ελικικού. Βγάζει στο σφυρί την πρώτη κατοικία με το νέο πτωχευτικό. Το θράσος του κ. Μητσοτάκη εξοργίζει ακόμα περισσότερο τη μεσαία τάξη, που έρχεται κάθε μέρα αντιμέτωπη με τα αδιέξοδα της πολιτικής του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα