ΙΛΟΝ ΜΑΣΚ: Το… μεροκάματο των 7,24 δισ. δολαρίων

Ο δεύτερος πλουσιότερος άνδρας στον κόσμο και με τη βούλα του Bloomberg είναι πλέον ο ιδιοκτήτης της περιώνυμης εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Ο δεύτερος πλουσιότερος άνδρας στον κόσμο και με τη βούλα του Bloomberg είναι πλέον ο ιδιοκτήτης της περιώνυμης εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla, Ίλον Μασκ, με το περιουσιολόγιό του να αποτιμάται στο εξωπραγματικό ποσό των 128 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε διάστημα μόλις 24 ωρών –την περασμένη Δευτέρα συγκεκριμένα– η περιουσία του επιχειρηματία, που γεννήθηκε πριν από 49 χρόνια στη Νότια Αφρική, «αυγάτισε» κατά 7,24 δισεκατομμύρια δολάρια, καταφέρνοντας έτσι να προσπεράσει στη σχετική κατάσταση τον συνιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων κι άλλοι διάσημοι δισεκατομμυριούχοι όπως ο επικεφαλής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, και ο ιδιοκτήτης του ομίλου πολυτελών ειδών LVMH, Μπερνάρ Αρνό, είδαν τον Ίλον Μασκ να τους προσπερνάει. Τη μοναξιά της χρυσή κορυφής του παγκόσμιου πλούτου απολαμβάνει για την ώρα ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος, η περιουσία του οποίου εκτιμάται στα 182 δισεκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα