Ημερίδα της ΛΑΕ για τα κόκκινα δάνεια την Τρίτη στην ΕΣΗΕΑ

Ημερίδα για τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας διοργανώνει αύριο Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου, η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ) σε αίθουσα της ΕΣΗΕΑ από τις 19.00-22.00.

Το θέμα της ημερίδας είναι η «Εκκαθάριση «κόκκινων δανείων», προστασία Α’ κατοικίας και λαϊκής περιουσίας» και «Η πρόταση της ΛΑΕ: Αναγκαία-Βιώσιμη-Ρεαλιστική».

Τον λόγο θα λάβουν ο Γιάννης Τόλιος (διδάκτωρ Οικονομικών, μέλος Π.Γ. της ΛΑΕ), ο Δημήτρης Σαραφιανός (δικηγόρος, μέλος Π.Γ. της ΛΑΕ), η Παναγιώτα Καλαποθαράκου (αντιπρόεδρος ΕΚΠΟΙΖΩ και μέλος ΔΣ Π.ΟΜ.Ε.Κ.) η Τόνια Κατερίνη (Συντονιστικό της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών), ο Νίκος Παπατριανταφύλλου (συνδικαλιστής ΟΤΟΕ) και η Αλεξάνδρα Θεοδωρίδου (μέλος Γ.Σ. Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδος – ΟΑΣΕ), η Φρόσω Σκλαβάκη (μέλος Διοίκησης Σωματείου Εφοριακών, Αττικής & Νήσων) και ο Γιώργος Τζαβέλλας (μέλος Συντονιστικού Ριζοσπαστικής Ανεξάρτητης Κίνησης- ΕΒΕ).

Συντονιστές εκδήλωσης, θα είναι οι Διονύσης Φλαμιάτος (μέλος ΠΣ της ΛΑΕ) και Σίμος Λιβιεράτος (Γραμματέας ΝΕ Χρηματο-Πιστωτικού της ΛΑΕ). Θα προηγηθεί χαιρετισμός του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα