«Ήμουν τριών όταν ένα κέρμα κόλλησε στην καρδιά μου»

Η Αγγελική Ηλιάδη ταξίδεψε με τους γιους της στην Τήνο το Σαββατοκύριακο. Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν ένα ταξίδι που ήθελε να κάνει εδώ και πολύ καιρό.

Ο λόγος είναι μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε η Αγγελική στην ηλικία των 3 ετών. Η μαμά της προκειμένου να πάνε όλα καλά, έκανε τάμα στην Παναγία της Τήνου.

Η Αγγελική Ηλιάδη έγραψε χαρακτηριστικά: «Αξιώθηκα να πατήσω σε αυτό τον άγιο τόπο που τόσο δυνατά και έντονα νιώθεις την παρουσία της Παναγίας μας! να μουν τριών όταν ένα κέρμα κόλλησε στην καρδιά μου και η μητέρα μου απελπισμένη έκανε τάμα στην Παναγία της Τήνου… σίγουρη ότι θα με προστάτευε… θα απέφευγα την πολύ επικίνδυνη επέμβαση και όλα θα πήγαιναν καλά! Όπως κι έγινε φυσικά με την βοήθεια της! δεν θυμάμαι να σας πω… για πόσα χρόνια μετά έβλεπα κάθε βράδυ την Παναγία να στέκεται δίπλα σε ένα μικρό εκκλησάκι με ένα καντηλάκι αναμμένο και να με κοιτά… ήξερα πάντα ότι καρτερικά με περίμενε κοντά της και νιώθω τέτοια ευτυχία…γαλήνη και ηρεμία στην ψυχή μου που επιτέλους βρέθηκα κοντά της και ένιωσα τόσο δυνατά την ευλογία και την προστασία που μου προσφέρει τόσα χρόνια… και θα μου προσφέρει για πάντα»!

Αξιώθηκα να πατήσω σε αυτό τον άγιο τόπο που τόσο δυνατά και έντονα νιώθεις την παρουσία της Παναγίας μας!να μουν τριών οταν ένα κέρμα κόλλησε στην καρδιά μου και η μητέρα μου απελπισμένη έκανε τάμα στην Παναγία της Τήνου…σίγουρη ότι θα με προστάτευε… θα απέφευγα την πολύ επικίνδυνη επέμβαση και όλα θα πήγαιναν καλά!οπως και έγινε φυσικα με την βοήθεια Της!δεν θυμάμαι να σας πως… για ποσα χρονια μετά έβλεπα κάθε βράδυ την Παναγία να στέκεται δίπλα σε ένα μικρό εκκλησάκι με ένα καντηλάκι αναμμένο και να με κοιτα…ήξερα πάντα ότι καρτερικά με περίμενε κοντά της ❤️ και νιώθω τέτοια ευτυχια…γαλήνη και ηρεμία στην ψυχή μου που επιτέλους βρέθηκα κοντά της και ενιωσα τόσο δυνατά την ευλογία και την προστασία που μου προσφέρει τόσα χρονια…και θα μου προσφέρει για πάντα ❤️

A post shared by Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) on

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα