Ίνγκασον: “Δεν είναι όπως τα περίμενα στον ΠΑΟΚ”

Ο Ίνγκι Ιγκασον είναι παρών στις υποχρεώσεις της εθνικής Ισλανδίας και σε δηλώσεις του σε Μέσα της πατρίδας του, στάθηκε στο γεγονός ότι ενώ έχει δουλέψει πολύ, δεν έχει βρει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής.

Παράλληλα τόνισε ότι για κάθε ποδοσφαιριστή είναι δύσκολη κατάσταση η αγωνιστική απραξία αλλά νιώθει αποφασισμένος να βοηθήσει τόσο τον ΠΑΟΚ, όσο και την εθνική ομάδα της χώρας, όποτε του δοθεί η ευκαιρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος στόπερ αναμένεται να αντικαταστήσει τον Φερνάντο Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας του “δικ΄έφαλλου του Βορρά”, μετά και την ρήξη μηνίσκου που υπέστη ο δεύτερος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίνγκασον:

“Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενα. Έχω κάνει τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Πρέπει να περιμένεις πραγματικά πολύ χρόνο κι ελπίζω ότι τώρα, θα πάρω περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, αλλά και την εθνική ομάδα στους στόχους τους.

Είναι σημαντικό που μπαίνω σε διαδικασία αγώνων. Πιστεύω ότι για κάθε παίκτη που θέλει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, είναι δύσκολο να περιμένει τόσο χρόνο”

Διαβάστε επίσης