Ιντέγε: «Θα δικαιώσω Καρυπίδη και ομάδα με τις εμφανίσεις μου»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του η μετεγγραφή του Μπράουν Ιντέγε στον Άρη, επισφραγίστηκε σήμερα (20/6) και με την επίσημη παρουσίασή του. Ο Νιγηριανός δήλωσε ενθουσιασμένος από τις θερμές εκδηλώσεις των «κίτρινων» φιλάθλων. Και δεσμεύτηκε ότι θα δικαιώσει άπαντες με τις εμφανίσεις του στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Περιμένω μία καλή χρονιά με τον Άρη. Είμαι ενθουσιασμένος και ευτυχισμένος από τη μεταγραφή. Όλα είναι υπέροχα. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Όλα θα πάνε καλά. Θέλω να είστε εδώ να φωνάζετε για την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Σας ευχαριστώ».

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, είπε: «Χθες ήταν η δεύτερη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ συγκινημένος και ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν.

Για μένα ο Άρης είναι μία μαχητική ομάδα. Μία ανταγωνιστική ομάδα. Θα είναι μία πολύ καλή χρονιά για τον Άρη και για αυτό είμαι και εγώ εδώ».

Για την μάσκα που φορούσε: «Η μάσκα είναι για κάποια μέτρηση που έκανα για την καρδιά μου. Είμαι έτοιμος να μπω να παίξω και περιμένω το πρώτο μου παιχνίδι».

Το βαθμό ετοιμότητάς του για το πρώτο ευρωπαϊκό: «Πριν υπογράψω και πριν συμφωνήσω, ήξερα ότι θα έρθω εδώ και θα είχα μεγάλη ευθύνη. Οι προκλήσεις και οι ευθύνες δεν με τρομάζουν. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε πολύ καλά. Και εγώ και η ομάδα.

Έκανα προπονήσεις και μόνος. Υπάρχει χρόνος να έρθω στο σημείο που θέλω. Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ, ξέρω να το κάνω και για αυτό ήρθα εδώ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Αν μίλησε με τον Καρυπίδη: «Μίλησα μαζί του. Ίσως ο βασικότερος λόγος που είμαι εδώ είναι αυτός. Ο τρόπος που μου μίλησε και με έπεισε να έρθω. Θα τον δικαιώσω και αυτόν και την ομάδα με τις εμφανίσεις μου μέσα στο παιχνίδι».

Αν έχει σκεφτεί πως θα πανηγυρίσει στο πρώτο γκολ:  «Είναι νωρίς ακόμα για να έχω αποφασίσει πως θα πανηγυρίσω. Αυτό είναι το πως νιώθω εκείνη τη στιγμή. Όταν δηλαδή έρθει το γκολ, θα πράξω όπως νιώθω».

Διαβάστε επίσης