Ιωάννα Σεβοπούλου: «Δε νιώθω τίποτα», η μπαλάντα και το νέο βίντεο κλιπ

Με μία αισθαντική μπαλάντα επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Ιωάννα Σεβοπούλου. Πρόκειται για το τραγούδι «Δε νιώθω τίποτα», το οποίο κυκλοφορεί σε μουσική του Κώστα Μακεδόνα και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, από την Polymusic.

Η βελούδινη φωνή της Ιωάννας Σεβοπούλου με τις εντυπωσιακές ερμηνευτικές δυνατότητες, συναντά την άμεση μελωδία του Κώστα Μακεδόνα που με τις πρώτες νότες μιλάει στη ψυχή και τον στιβαρό στίχο της Βίκυς Γεροθόδωρου που αναδεικνύει τα συναισθήματα!

Το αποτέλεσμα εξαιρετικό, αφού σ’ αυτό το τραγούδι η Ιωάννα Σεβοπούλου, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το «Πριν μου πεις λοιπόν λυπάσαι», δείχνει πιο ώριμη από ποτέ, και ερμηνεύει το «Δε νιώθω τίποτα» με πάθος και συναίσθημα.

Με δυναμικό ρυθμό, εμπνευσμένη ενορχήστρωση από τον Γιάννη Θάνο και παρουσία φυσικών οργάνων εκτελεσμένων από βιρτουόζους μουσικούς το «Δε νιώθω τίποτα» από το πρώτο κιόλας άκουσμα θα χαραχτεί στη μνήμη σας!

Η Ιωάννα Σεβοπούλου σπούδασε ναυτιλιακά, μιλάει τρεις γλώσσες, έχει ταξιδέψει με την Άννα Βίσση σε μεγάλες περιοδείες, έχει τραγουδήσει στίχους του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Για να τα προλάβει όλα αυτά, χρειάστηκαν δύο καριέρες. Στην πρώτη έψαχνε τη μουσική της ταυτότητα, ενώ σε αυτή που έχει χτίσει τώρα ζει αυτό που πάντα ονειρευόταν

Η καριέρα της Ιωάννας Σεβοπούλου χωρίζεται σε δύο κύκλους. Ο πρώτος περικλείει εμφανίσεις σε μεγάλες σκηνές, μια μεγάλη περιοδεία με την Άννα Βίσση στην Αμερική, στην Αυστραλία και τη Νότια Αφρική και δισκογραφικές επιτυχίες, όπως το «Πριν μου πεις λοιπόν λυπάσαι», που έγινε hit το 1999. Τα τελευταία χρόνια διανύει τον δεύτερο κύκλο της καριέρας της και ζει αυτό που πάντα ονειρευόταν, σε ατμοσφαιρικές σκηνές και ταξιδεύει το κοινό με τραγούδια που πρώτα η ίδια αγαπάει να ερμηνεύει.

Ιωάννα Σεβοπούλου – Δε νιώθω τίποτα | official video – YouTube

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα