Ιωάννα Τούνη: «Βάλε τα 1.400 ευρώ στον… κ@λ@ σου»

Την Ιωάννα Τούνη τη γνωρίσαμε -για την ακρίβεια προκάλεσε… σεισμό- στο «my Style Rocks». Τόσο λόγο της πληθωρικής της εμφάνισης όσο και του πληθωρικού της χαρακτήρα.

Αυτά ακριβώς φαίνεται πως ώθησαν έναν τύπου που συστήθηκε ως… μάνατζερ, ώστε να της κάνει μία ανήθικη πρόταση! Η Ιωάννα Τούνη βρήκε στο κινητό της τηλέφωνο το μήνυμα ενός αγνώστου που έλεγε: «Καλησπέρα. Δεν γνωριζόμαστε. Έτυχε να βρω νούμερο σου. Είμαι ο Γιάννης, είμαι μάνατζερ και μένω Αθήνα. Την άλλη εβδομάδα θα είμαι Θεσσαλονίκη. Θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά και να μιλήσουμε. Θα ήθελα κάποια συνεργασία μαζί σου. Επίσης… Θα σε ενδιέφεραν για απόψε γύρω στα €1400 καθαρά δικά σου»;

Εεεε, δεν ήθελε και πολύ να γίνει έξαλλη η νεαρή ξανθιά, απαντώντας σε πολύ έντονο και αποστομωτικό ύφος! «Αντε και γ@μ$σ@@. Και τα 1400 σε κέρματα στο κ@λ@ σου. Καθαρά δικά σου!», του απάντησε η Ιωάννα Τούνη.

Την εν λόγω συνομιλία δημοσίευσε στο Instagram, ενώ προέτρεψε τις γυναίκες να μην επιτρέπουν σε κανένα να τις προσβάλει. Συγκεκριμένα έγραψε: «Κορίτσια μην επιτρέψετε ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑ να σας μειώσει με τον οποιονδήποτε τρόπο. Λαμβάνω συχνά-πυκνά τέτοια φτηνά μηνύματα… ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞ! Και όποιος έχει σκοπό να μου κάνει αντίστοιχες προτάσεις -να το ξανασκεφτεί- γιατί γίνομαι ιδιαίτερα ευρηματική στις απαντήσεις μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα