ΗΠΑ: Αστυνομικός απείλησε 4χρονη με όπλο γιατί δεν πλήρωσε μία κούκλα(ΒΙΝΤΕΟ)

Στιγμές φρίκης έζησε μία οικογένεια αφροαμερικανών στο Φοίνιξ

Ένα ακραίο θα λέγαμε περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ όταν αστυνομικός απείλησε με όπλο ένα 4χρονο κοριτσάκι μαζί με την οικογένειά της επειδή δεν πλήρωσε μία κούκλα.

Συγκεκριμένα, σε συγγνώμη υποχρεώθηκε η δήμαρχος του Φοίνιξ για τη συμπεριφορά ενός αστυνομικού ο οποίος απείλησε να πυροβολήσει οικογένεια αφροαμερικανών επειδή το ένα από τα δύο παιδιά της, ένα 4χρονο κορίτσι, είχε πάρει μια κούκλα χωρίς να την πληρώσει από κατάστημα.

Στο βίντεο που έχει καταγραφεί στις 27 Μαΐου φαίνεται ο αστυνομικός να φωνάζει προς την οικογένεια που βρισκόταν σε αυτοκίνητο να βγει από αυτό απειλώντας τους ότι θα πυροβολήσει αν δεν υπακούσουν.

Στο ίδιο βίντεο φαίνεται ένας δεύτερος αστυνομικός να κλωτσάει έναν άνδρα προκειμένου να τον γονατίσει και να του περάσει χειροπέδες.

Οι γονείς του μικρού κοριτσίου δήλωσαν ότι δεν αντιλήφθηκαν πότε το παιδί πήρε την κούκλα στα χέρια του.

«Η συμπεριφορά των αστυνομικών ήταν εντελώς απαράδεκτη και ξεκάθαρα αντιεπαγγελματική» ανέφερε σε δήλωσή της η δήμαρχος του Φοίνιξ Κέιτ Καλέγκο.

«Δεν υπάρχει καμία κατάσταση στην οποία η συμπεριφορά αυτή να θεωρείται έστω κατ’ ελάχιστον αποδεκτή. Ως μητέρα ένιωσα εξαιρετικά άβολα βλέποντας τα παιδιά να βρίσκονται σε αυτή την τρομακτική κατάσταση» πρόσθεσε.

Η μητέρα του 4χρονου κοριτσιού δήλωσε στο CNN ότι «στα αλήθεια πίστεψα ότι ο αστυνομικός θα με πυροβολήσει μπροστά στα παιδιά μου».

Όσο για τους δύο αστυνομικούς έχουν μετακινηθεί σε υπηρεσίες γραφείου μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης