ΗΠΑ: Μάθετε μπαλίτσα από τους άρχοντες του σεξ

Oι εκπρόσωποι της βιομηχανίας του πορνό στο Λος Άντζελες δηλώνουν πρόθυμοι να δώσουν το knowhow των απαιτούμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων για να μην καταρρεύσουν οι κινηματογραφικές παραγωγές

Με την πανδημία του κορωνοϊού να σαρώνει κάθε παραγωγικό κλάδο στις ΗΠΑ, ο κόσμος του κινηματογραφικού θεάματος με τα υψηλά κασέ προσπαθεί να παραμείνει ζωντανός.

Κι αν το Χόλιγουντ φαντάζει με πρωτόβγαλτο μαθητούδι στην αντιμετώπιση της κρίσης βρήκε μία απρόσμενη αλλά πρόθυμη «δασκάλα» να του διδάξει τα… προκαταρκτικά. Ο υπαινιγμός όχι μόνο ακούγεται αλλά όντως είναι σόκιν, αφού οι εκπρόσωποι της «χαροκαμένης» –παλαιόθεν λόγω AIDS– βιομηχανίας του πορνό στο Λος Άντζελες δηλώνουν πρόθυμοι να διδάξουν στους «ορθόδοξους» συναδέλφους τους το knowhow των απαιτούμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων για να μην καταρρεύσουν οι κινηματογραφικές παραγωγές.

Μπορεί το είδος και η μεταδοτικότητα της σημερινής πανδημίας να έχει σαφείς διαφορές από τη μάστιγα του ιού HIV που χτύπησε τα ροζ… λημέρια της Μέκκας του κινηματογράφου στη δεκαετία του 1990, ωστόσο η εν λόγω βιομηχανία έχει επινοήσει από τότε το δικό της σύστημα εξετάσεων με μια βάση δεδομένων προκειμένου να προστατεύονται οι «εργάτες της τέχνης».

Μάλιστα η αμερικανική βιομηχανία πορνό χρησιμοποιεί και σήμερα την ίδια τεχνογνωσία ώστε να αναπτύξει πρωτόκολλα και να καταστήσει εφικτή την παραγωγή ταινιών πορνό στους καιρούς του κορωνοϊού.

Μία παρόμοια «γνώση» αναζητά ο κόσμος του θεάματος στις ΗΠΑ (κινηματογραφικά στούντιο, τηλεοπτικά δίκτυα, ενώσεις ηθοποιών και σκηνοθετών, συνεργεία, μακιγιέζ κ.λπ.), ώστε να επανεκκινήσουν οι… μπομπίνες με τρόπο υγειονομικά ασφαλή για όλους τους συμμετέχοντες.

Διαβάστε επίσης