ΗΠΑ: Σοκαριστικό βίντεο με αεροπλάνο που καρφώνεται σε αυτοκινητόδρομο

Άγιο είχαν οι δύο επιβαίνοντες

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει μία συντριβή ενός μονοκινητήριου αεροπλάνου με δύο επιβαίνοντες, καθώς χτύπησε σε διαφημιστική πινακίδα και στη συνέχεια κατέληξε σε αυτοκινητόδρομο στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την απογείωσή του για εκπαιδευτική πτήση. Το εκπαιδευτικό αεροσκάφος χτύπησε στην πινακίδα και καρφώθηκε στο έδαφος κοντά στο αεροδρόμιο Όγκντεν – Χίνκλεϊ στον αυτοκινητόδρομο 15, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά ο εκπαιδευτής και ο μαθητής του.

Το τρομακτικό βίντεο της συντριβής του αεροπλάνου

Κάμερα προσαρμοσμένη στο ταμπλό διερχόμενου αυτοκινήτου κατέγραψε την τρομακτική στιγμή της συντριβής του αεροπλάνου την περασμένη Κυριακή.

Αυτόπτες μάρτυρες έσπευσαν στο σημείο σε μια προσπάθεια να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στα δύο θύματα μέχρι να φθάσει ασθενοφόρο κι ένας εξ’ αυτών διακομίστηκε σε νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα από τις αναθυμιάσεις των φλεγόμενων συντριμμιών.

Το ένα από τα θύματα – πατέρας δύο παιδιών, η γυναίκα του οποίου είναι ετοιμόγεννη – νοσηλεύεται σε καταστολή στη μονάδα εντατικής θεραπείας με τραύματα στο συκώτι, τους πνεύμονες και την καρδιακή χώρα καθώς και κατάγματα. Όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές το ίδιο αεροπλάνο είχε πέσει πάνω σε αυτοκίνητο στον ίδιο αυτοκινητόδρομο τον περασμένο Μάιο όταν επιχείρησε αναγκαστική προσγείωση, αλλά τότε δεν είχε τραυματιστεί κανείς.

 

Διαβάστε επίσης