ΗΠΑ: Βοηθός καθηγητή έδωσε ναρκωτικά σε δυο 15χρονους και μετά έκανε ομαδικό σεξ μαζί τους

Η 27χρονη πλέον αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Φλόριντα, όπου μία βοηθός καθηγητή έκανε ομαδικό σεξ με δύο 15χρονους μαθητές της.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η 27χρονη Κρίστι Νόουν Ρόζα, φέρεται να έχει κατ’ εξακολούθηση σεξουαλικές επαφές με έναν από τους μαθητές της, τόσο στο σπίτι του, όσο όμως και στο δικό της διαμέρισμα στο Ιστ Νέπλ.

Η βοηθός καθηγητή χορηγούσε αλκοόλ και ναρκωτικά στους ανήλικους μαθητές

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει ως σήμερα το φως της δημοσιότητας, η Ρόζα επικοινωνούσε με τους δύο μαθητές της μέσω SnapChat και μάλιστα φαίνεται πως μια από τις ημέρες τους πήρε και τους δύο με το αυτοκίνητό της προκειμένου να πάνε μαζί σε ένα πάρτι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η βοηθός καθηγητή έδωσε στους μαθητές ναρκωτικά και αλκοόλ, όταν ο οικοδεσπότης της βραδιάς συνειδητοποίησε πως επρόκειτο για ανήλικους και τους πέταξε έξω.

Η Νόουν Ρόζα πρότεινε τότε στους ανήλικους μαθητές της να την ακολουθήσουν στο διαμέρισμά της. Από εκεί, οι τρεις τους κατευθύνθηκαν στην κοινοτική πισίνα που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της βοηθού καθηγητή.

Παρέσυρε τους μαθητές σπίτι της και έκανε σεξ μαζί τους

Το NBC με ρεπορτάζ του, υποστηρίζει πως υπάρχει καταγεγραμμένο σε βίντεο, στο οποίο φαίνεται η Νόουν Ρόζα να κάνει σεξ με τους δύο μαθητές της. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο, όπως τονίζει το ρεπορτάζ αν η 27χρονη έκανε σεξ ταυτόχρονα ή σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις με τους ανήλικους μαθητές της.

Η βοηθός καθηγητή συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες ανάρμοστης και άσεμνης συμπεριφοράς, καθώς και εκείνη της χορήγησης ναρκωτικών ουσιών σε ανηλίκους. Η ίδια πάντως ισχυρίζεται πως απλώς επέτρεψε στους μαθητές της να βουτήξουν στην πισίνα, χωρίς όμως να έχει οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή μαζί τους.

 

Διαβάστε επίσης