Ηρώ Δημητροπούλου: Αθώο βλέμμα, αλλά κορμί για… αμαρτίες

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η Ηρώ Δημητροπούλου, που τη γνωρίσαμε στο «Greece’s Next Top Model», είναι τούμπανο. Είτε αρέσει σε κάποιους -στους περισσότερους- είτε όχι -σ’ αυτούς π.χ. που την «έκοψαν» από το σόου- η 18χρονη κοπέλα διαθέτει αθώο βλέμμα και κορμί για… αμαρτίες.

Η Ηρώ Δημητροπούλου δέχθηκε σκληρή κριτική για κάποιες…παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο και το σώμα της, ωστόσο, δεν πτοήθηκε και πήγε στα Καλλιστεία 2018. Τίτλο μπορεί να μην κέρδισε, αλλά στις καρδιές μας αναδείχθηκε νικήτρια. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα πλούσια ελέη που διαθέτει το μελαχρινό μοντέλο και είναι ικανά να σε στείλουν στην… κόλαση!

Αρκετή συζήτηση γύρω απ’ το όνομα της έγινε «Στη φωλιά των Κου Κου», με ρεπόρτερ της εκπομπής να αποκαλύπτει: «Η Ηρώ Δημητροπούλου πήγε χθες στα Καλλιστεία 2018. Εκεί κάποιοι από τους κριτές προφανώς σκέφτηκαν όπως η κυρία Κρίστι Κρανά που είπε πριν ότι δεν μου αρέσει το τόσο πείραγμα και το κορίτσι το συγκεκριμένο δεν πήρε κανένα τίτλο. Στεναχωρημένη έφυγε από την πίσω πόρτα μαζί με τη μαμά της».

«Νομίζω δεν την έφαγαν τα κυκλώματα, ούτε οι πλαστικές, αλλά οι επιλογές που έχει κάνει. Αφού θα πήγαινες για Star Ελλάς γιατί έκανες πέρασμα από τα Πελοποννησιακά; Δεν βγήκε πρώτη στην «Β Εθνική» σε παίρνουν στην Α Εθνική, θα κάτσεις στον πάγκο», πρόσθεσε ο ίδιος δημοσιογράφος.

Η «Α», πάντως, έκανε εκτεταμένη έρευνα στο Instagram της Ηρώς Δημητροπούλου και σας παρουσιάζει τις πιο σέξι πόζες της! Απολαύστε την!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα