Ισχυρές φωνές για Φωτιά

Τους πίνακες του Βίτορ Μέλο Περέιρα πήρε στα χέρια του ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και με αυτούς δουλεύει στο πρωτάθλημα. Σε πέντε αγωνιστικές η εικόνα που έχει είναι ιδιαίτερα περιορισμένη, αν και δείχνει την προτίμησή του σε κάποιους.

Το παράδοξο με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή είναι πως ξεχώρισε τρεις διαιτητές, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για τη μία θέση διεθνή που χήρεψε μετά την αποχώρηση του Κομίνη. Και ποιους έβαλε στο κάδρο για τον πίνακα διεθνών διαιτητών; Τους Φωτιά, Μανούχο και Κουμπαράκη. Πώς διαμόρφωσε άποψη ο Κλάτενμπεργκ για να προκρίνει τη συγκεκριμένη τριάδα; Και πώς σε αυτήν περιέλαβε και τον Φωτιά, που έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν με τις διαιτησίες του;

Σίγουρα δεν θα άκουσε την άποψη του Χούμπελ, ο οποίος μετά τα όσα έγιναν στον περσινό αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός 0-0, χαρακτήρισε μη αποδεκτή τη διαιτησία του Φωτιά από την Πέλλα. Για να πάει ο ίδιος στο Ηράκλειο να τον δει, αγνοώντας το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, σημαίνει πως υπάρχουν ισχυρές φωνές ότι ο Φωτιάς πρέπει να είναι ο εκλεκτός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα