Ιστιοπλοΐα: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Κοκκαλάνης

Αυτό που έδειχνε βέβαιο από πέρσι το πέτυχε και τυπικά ο Βύρωνας Κοκκαλάνης. Αφού είχε εξασφαλίσει την ολυμπιακή πρόκριση για τη χώρα στην κλάση RSX , τώρα πήρε, όπως αναμενόταν και το ατομικό εισιτήριο και μάλιστα έγινε ο πρώτος Ελληνας ιστιοπλόος, που σιγούρεψε και τυπικά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης τερμάτισε άνετα στην 1η θέση στην «29η Athens International Sailing Week», που αποτέλεσε τη δεύτερη εσωτερική πρόκριση και θα πάρει μέρος στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

«Ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων έχω δύο πολύ μεγάλους αγώνες που είναι το παγκόσμιο του Φεβρουαρίου στην Αυστραλία και το ευρωπαϊκό του Μαΐου, το οποίο θα γίνει στην χώρα μας και θα υπάρχουν πολλές συμμετοχές», δήλωσε ο Κοκκαλάνης και πρόσθεσε: «Καθημερινά δουλεύω σκληρά. Δεν γίνεται διαφορετικά. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Σημασία έχει να προσπαθείς, να είσαι οργανωμένος και να ακολουθείς πιστά το πλάνο σου. Στόχος μου είναι σε κάθε αγώνα να πηγαίνω όσο το δυνατόν καλύτερα μπορώ και φυσικά ένας λόγος παραπάνω για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα