Ήταν τελικά ζευγάρι ο Λε-Πα με την Καγιά; (βίντεο)

Τι απάντηση δίνει ο ίδιος

Την απάντηση του αγαπημένου τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή στο αν έχει υπάρξει στο παρελθόν ζευγάρι με την Βίκυ Καγιά -με αφορμή το βίντεο κλιπ του πασίγνωστου  τραγουδιού «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου», στο οποίο εκείνη είχε πρωταγωνιστήσει- θέλησε να μάθει ο Μιχάλης Πλεμμένος από την εκπομπή «Happy Day».

Η απορία αυτή προέκυψε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της Β.Καγιά, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου δήλωσε πως «Όταν έκανα το βίντεο κλιπ με τον Λευτέρη Πανταζή έλεγαν στην τάξη οι καθηγητές ότι τα έχω με τον Λευτέρη Πανταζή! Εγώ τότε 15 χρόνων…».

Και η απάντηση του Λε-Πα;

«Την ήθελα πάρα πολύ αλλά μου είπε η μητέρα μου «Είναι μεγάλη για σένα!» κι έτσι δεν έκανα τίποτα», δήλωσε με χιούμορ ο Λευτέρης Πανταζής και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι τυχερός που την άγγιξα. Το ωραιότερο πλάσμα για όλο τον κόσμο ήταν αυτή. Έκανε καριέρα στο εξωτερικό, είναι φίλη μου, παρακολουθώ καμιά φορά τις εκπομπές της, νομίζω αυτό που κάνει τώρα της πάει πάρα πολύ. Να έχει πάντα επιτυχίες, την οικογένειά της. Τότε ήταν 15 χρονών και όταν είχε έρθει όλο το συνεργείο είχε τρελαθεί. Πανέξυπνη, φωτισμένη και λέω αυτό το κορίτσι θα κάνει μεγάλη καριέρα και δεν έπεσα έξω. Ήταν επαγγελματίας, η μαμά από πάνω βέβαια να την προστατέψει. Ήρθε, μας τρέλανε κι έφυγε».

Συλλεκτικές στιγμές…

 

Και ιδού και το… επίμαχο βίντεο κλιπ!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα