Ήθελε να αναστήσει τον νεκρό αλλά συνελήφθη (vid)

Στη φυλακή κατέληξε ο φερόμενος ως προφήτης, καταφέρνοντας να πείσει μια οικογένεια ότι μπορεί να αναστήσει τον αποθανόντα συγγενή τους .

Το θλιβερό συναίσθημα της απώλειας δικού της ανθρώπου μιας οικογένειας στην Αιθιοπία επιχείρησε να εκμεταλλευτεί ο Getayawkal Ayele .

Ο προφήτης, όπως αυτοαποκαλείται, λίγο πριν τη κηδεία του Belay Biftu στην επαρχία Ορόμια, πλησίασε τους συγγενείς και αφού τους είπε την ιστορία με την ανάσταση του Λαζάρου, τους έπεισε ότι μπορεί να κάνει το ίδιο.

Η οικογένεια, ψάχνοντας την ευκαιρία και πιστεύοντας σε ένα πιθανό θαύμα να επιστρέψει στη ζωή το αγαπημένο τους πρόσωπο, επέτρεψαν στον επικαλούμενο ως προφήτη να ξεκινήσει το δικό του τελετουργικό. Όμως δεν είχε καλή κατάληξη .

Στο video φαίνεται ο Getayawkal Ayele να είναι πάνω από το φέρετρο και να φωνάζει «Belay ξύπνα» αρκετές φορές, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ξαπλώσει πάνω του.

Φυσικά, δεν υπήρξε κάποια ανταπόκριση στο κάλεσμά του και στο τέλος του video, ακούγονται οι πρώτες αντιδράσεις από τους συγγενείς.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία που συνέλαβε στον ψευδοπροφήτη για βεβήλωση νεκρού.

Διαβάστε επίσης