Ήττες παντού και τώρα… σκοτωθείτε άφοβα

Πάπαλα ο Ολυμπιακός, πάπαλα η ΑΕΚ, πάπαλα κι ο ΠΑΟΚ. Ιστορία της πλάκας είναι οι κύριοι. Και μην πει κανένας ότι δεν είναι ίσα κι όμοια να χάνει ο Ολυμπιακός από την Μαρσέιγ, η ΑΕΚ από Ζόριες και Μπράγκες και ο ΠΑΟΚ από τις Ομόνοιες. Το αποτέλεσμα μετράει.

Η Ελλάδα είναι 1στην βαθμολογία και πάει ολοταχώς για τα υπόγεια. Κι δώ πλακώνονται όλη την ημέρα, ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, διαρροές στον Τύπο και ποιος είναι αυτός, εγώ είμαι ο τάδε. Ξεφτιλίκι πράγμα.

Η μοναδική ώρα στον κόσμο που δεν έκατσαν κάτω να τα βρούνε οι μεγάλοι είναι η Ελλάδα. Παντού, σε όλο τον κόσμο, έκατσαν σ’ ένα τραπέζι και είπανε, ότι πρέπει να φτιάξουμε το ποδόσφαρο. Δίκαια πράγματα. Μόνο στην Ελλάδα θέλει να βγάλει το μάτι του άλλου.

Συμμαχίες, πλακωμένοι και μετά μαζί, ξανά πλακωμένοι και μετά, μαζί. Αυτός κάνουν οι ιδιοκτήτες «επενδυτές». Ο ένας θέλει να πουλήσει την μαγκιά του στον άλλονα, με ότι τρόπου μπορεί.

Πάρτε τώρα τα αποτελέσματα, να γουστάρετε. Να σου πω και το ωραίο; Από την μεθεπόμενη περίοδο, πο9υ ο πρωταθλητής θα παίρνει μέρος στον 2ο προκριματικό του Champions League,α θα τα βλέπουνε με τα κυάλια την Ευρώπη και τους ομίλους.

Το’ χουμε ξαναγράψει. Από τους παραχρόνου, ούτε μία ομάδα στο Europa League. Κόβεται μία και οι τρεις θα παίζουνε στο Conference. Κλάφτα Χαράλαμπε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα