«Ηττήθηκα στην κάλπη, αλλά νίκησα πολιτικά»

Ο θυμόσοφος λαός λέει πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, ωστόσο, ο Γιώργος Καρατζαφέρης εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ από τις Σέρρες που βρέθηκε υποστήριξε ότι πρόκειται για φήμες που καλλιεργούν κάποιοι, «μεταξύ αυτών δημοσιογράφοι, εκδότες και ολιγάρχες, που διαπίστωσαν κάποια πράγματα και θα ήθελαν ο ΛΑΟΣ να αναλαμβάνει ρόλους». «Δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα από καμία πλευρά», υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε και στον επικείμενο ρατσιστικό νόμο που συζητείται η ψήφισή του χαρακτηρίζοντας τον «ως ένα παιχνίδι που γίνεται μεταξύ Φ. Κουβέλη και Α. Σαμαρά, με τη ΔΗΜΑΡ, όπως τόνισε «να προσπαθεί να επιδείξει προς το ΣΥΡΙΖΑ, ότι για θέματα ιδεολογίας κρατάει άμυνες». Ο Γιώργος Καρατζαφέρης σχολίασε έντονα τις σχέσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία «ως συνήγορο του ΠΑΣΟΚ» λόγου του φόβου, όπως είπε, της διατάραξης της ισορροπίας της κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού για ακόμη μία φορά επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής επεξηγώντας πως « όσο ανεβαίνει η απογοήτευση των ελληνικού λαού τόσο θα ανεβαίνει και το ποσοστό της Χρυσής Αυγής» Κλείνοντας τη συνέντευξη τύπου ο κ. Καρατζαφέρης, δήλωσε δικαιωμένος από την πολιτική και οικονομική έκβαση των πολιτικών και κοινωνικών καταστάσεων που έχουν προκύψει και είχε προμηνύσει προ πολλών ετών, όπως ισχυρίστηκε. «Είμαι απόλυτα δικαιωμένος, ηττήθηκα στην κάλπη αλλά νίκησα πολιτικά» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης