Ιβάν, Μαρινάκης «το πρώτο αίμα», ο Ολυμπιακός «σκοτωμένος» στο επόμενο πρωτάθλημα

Όπως ακριβώς τα έγραψε η iapopsi.gr. Ο ΠΑΟΚ, με τον Μάκη Γκαγκάτση, ενώ αρχικά είχε ταχθεί υπέρ της πρότασης του Ολυμπιακού για μετάθεση του τελικού του κυπέλλου τη Δευτέρα του Πάσχα κι όχι στις 22 Μαΐου, τελικά υποχώρησε.

Τι ζητούσε ο Ολυμπιακός από την Super League1; Να γίνει ο τελικός τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου και μόλις τελειώσουν τα play offs, στις 17 Μαΐου, να φύγουν οι παίκτες για διακοπές. Συνέφερε όλους αυτό, γιατί οι υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη ξεκινούσαν την ίδια μέρα σχεδόν, ο Ολυμπιακός στις 20 Ιουλίου για το Champions League κι ο ΠΑΟΚ και όποιες βγουν στο Conference League, στις 22 Ιουλίου.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού και όλων των ομάδων που θα έβγαιναν στην Ευρώπη, θα είχαν τουλάχιστον έναν μήνα να ξεκουραστούν, πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Τι έγινε ξαφνικά κι ενώ συμφώνησε ο Χρυσοστομάκης Γκαγκάτσης άλλαξε γνώμη για κάτι που συμφέρει και τον ΠΑΟΚ; Διάβασε την iapopsi.gr. Αυτό έκανε. Γράψαμε, ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League ή από τον 1ο προκριματικό. Πότε είναι ο 1ος προκριματικός Στις 6 Ιουλίου. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι πάπαλα η ξεκούραση για τους παίκτες του Ολυμπιακού, αν προκριθούν στον τελικό. Θα έχουν μόλις δυο εβδομάδες ξεκούρασης.

Μόλις διάβασε ο Χρυσοστομάκης την iapopsi.gr, σου λέει, κάτσε μην πάθουμε καμιά λαχτάρα. Μπορεί ο Ολυμπιακός να ξεκινήσει από τον 1ο προκριματικό γύρο, άστον να παρουσιαστεί με σκοτωμένους τους παίκτες του την επόμενη σεζόν. Για δεύτερη σεζόν σκοτωμένοι, μετά την τρέχουσα, που έπαιζε με Γουλβς καλοκαιριάτικα.

Αν ο ΠΑΟΚ παίξει στον τελικό του κυπέλλου, 22 Μαΐου, απλά θα χάσουν μία εβδομάδα ξεκούρασης οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά θα έχουν μπροστά τους έναν ολόκληρο μήνα. Οι του Ολυμπιακού 15 μέρες. Κι ο Μάκης, ο Ιβάν δηλαδή, ενδιαφέρεται για καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τον Μάκαρο, βέβαια, τον πήραν στο τηλέφωνο και κάτι γατόνια Εκτελεστικοί, απ αυτούς που έχουν όραμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως είπε κι ο Γραμμένος. Αφού κι αυτοί διάβασαν το «ευαγγέλιο», όπως αποκαλούσαν οι περσινοί την «Α» και την iapopsi.gr. Και του είπανε ου Μάκη ν το ξανασκεφτεί και ν’ απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού. Μην είσαι κορόιδο, σου λένε. Άσε τον Ολυμπιακός να πάει σκοτωμένος στο νέο πρωτάθλημα, ν’ αποκλειστεί κι από το Champions League.

Η ΑΕΚ φέρεται επίσης να είχε «όχι» στην πρόταση του Ολυμπιακού γι αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού. Ποτέ, όμως, δεν είπε ότι «είναι ενδιαφέρουσα», όπως ο Μάκαρος ο Γκαγκάτσης. Ο Ιβάν με τον Μαρινάκη σε ταινία “Ράμπο, το Πρώτο Αίμα”

Ο Ζαγοράκης ανάσανε μ αυτό που έγινε. Δεν θα έρθει καν στην ΕΠΟ η πρόταση της Super League1. Αν όμως, κάνει αίημα κατ’ ευθείαν ο Ολυμπιακός στην ΕΠΟ; Τότε αλλάζει το πράγμα. Το παρακολουθούμε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα