Ιβάν: Νοίκιασε τον Γιαννούλη στη Νόριτς για 1 εκατομμύριο! Παραμύθι τα περί 8.5 εκατ. ευρώ

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που έκανε ο Σαββίδης με τον Γιαννούλη. Το ξεφτέλισε το παλικάρι. Ποια Νόριτς και ποια 8.5 μιλιόνια. Αυτά είναι για να τα διαβάζουνε τα αρρωστάκια από το Σαββιδτεχνείο και να λιβανίζουνε τον Ιβάν. Δανεικό τον έδωσε τον Γιαννούλη για έξι μήνες για να πάρει 1 εκατομμυριάκι. Αυτό λέει η συμφωνία.

Η Νόριτς θα πληρώσει 1 μιλιόνι κι αν βγει στην Πρέμιερ Λιγκ, τότε θα πληρώσει για να κρατήσει τον Γιαννούλη. Είναι πρώτη στην βαθμολογία, μπορεί να ανέβει, αλλά σάμπως το έχει εξασφαλίσει; Για Αγγλία μιλάμε. Ξεκινάς τελευταίος και τερματίζεις πρώτος και ξεκινάς πρώτος και πέφτεις κατηγορία.

Και ρωτάω τώρα εγώ. Είναι συμφωνία αυτή, να δίνεις τον καλύτερό σου παίκτη δανεικό για έξι μήνες; Πάει να πει ότι το έχεις τόση ανάγκη το μιλιόνι, που δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Έτσι είναι. Τον νοίκιασε τον φουκαρά τον Γιαννούλη λες κι είναι RBNB.

Άπαξ κι είσαι σοβαρός επιχειρηματίας, λες στους Άγγλους, εγώ ένα πουλάρι και τον πουλάω δέκα μιλιόνια. Οκτώ, εννιά, δεν έχει σημασία. Άμα τον γουστάρετε, πάρτε τον. Τι θα πει άμα βγείτε στην Πρέμιερ Λιγκ θα το ξανασυζητήσουμε; Εμείς στον ΠΑΟΚ δεν είμαστε κανένα σωματείο της λαϊκής αγοράς. Καλημέρα κι αν το αποφασίσετε, με παίρνετε τηλέφωνο.

Έτσι ξηγούνται οι ηγέτες. Κι όχι πάρτε τον δανεικό κι αν σας βγει μέχρι τέλους της σεζόν, το ξανασυζητάμε.  Κι άμα δεν τον θέλουνε στο τέλος της σεζόν, ακόμα κι αν βγούνε, τι α κάνει ο Γιαννούλης; Θα γυρίσει πίσω;

Διότι αν στραβώσει σου λέω εγώ η φάση και δεν παίξει. Δεν γουστάρει το περιβάλλον ή τραυματίστηκε, χτυπάω ξύλο δέκα φορές. Θα δ΄ώσουν οι Άγγλοι στον Ιβαν 8.5 μ΄ύρια; Σε ποιον τα πουλάνε αυτά, ρε. Για τόσο idiots τους έχεις του Άγγλους, να τους πια΄σει κώτσους ο Σαββίδης;

Είναι, όμως και το άλλο. Ο Σαββίδης, γράφει το Σαββιδοτεχνείο, του είπε του Δημητράκη, «εσύ αποφασίζεις». Παπάρια μάντολες. Το ένα μιλιόνι ήθελε να τσεπώσει ο Ιβάν. Υπήρχε, δηλαδή, περίπτωση ο Γιαννούλης να θέλειε να πάει δανεικός στη Νόριτς; Πλάκα κάνουμε τώρα; Και μάλιστα, για έξι μήνες; Βασικός στην εθνική είναι ο Γιαννούλης.

Γι αυτό σου λέω. Τον ξεφορτώθηκε για 1 ψωροεκατομμύριο τον Δημητράκη. Κι έβαλε τους Σαββιδοτέχνες να μιλάμε για μεγάλο deal.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα