Ιβάν: Ποιος Κυριάκος;

Οι σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον Αλέξη Τσίπρα είναι γνωστές. Όπως και η αντιπάθεια που τρέφει για την σημερινή κυβέρνηση. Όταν όμως είσαι επιχειρηματίας και θέλεις να προασπίσεις τα συμφέροντα της ομάδας σου, οφείλεις τουλάχιστον να μην είσαι προσβλητικός απέναντι σε αυτούς που τους ζητάς συνέχεια να ικανοποιήσουν αιτήματά σου. Ο Σαββίδης, που δεν άκουσε τίποτα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και δεν είπε κουβέντα στον πρώην πρωθυπουργό για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ακολουθεί μια άκρως προσβλητική συμπεριφορά προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όχι βέβαια γιατί είπε πως δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός μη υπολογίζοντας προφανώς ότι ψηφίζει ο ελληνικός λαός, αλλά διότι απέφυγε όχι μόνο να πάει ο ίδιος, αλλά και να στείλει εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ στη συνάντηση που έγινε στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη για ζητήματα που αφορούν τα έργα στη Θεσσαλονίκη.

Να είναι ο πρωθυπουργός, ο περιφερειάρχης, ο δήμαρχος, όλη η ηγεσία, αλλά ο ΠΑΟΚ να υποστηρίζει πως «δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε ξανά και ξανά χωρίς να υπάρχουν και πράξεις ταυτόχρονα. Είναι γνωστό το θέμα Καυτανζογλείου, όπου δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη. Περιμένουμε επίσης το Προεδρικό Διάταγμα και φυσικά τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν το Ταμείο Ανάκαμψης κλπ. Όλα αυτά είναι γνωστά, δε χρειάζονται συναντήσεις και συζητήσεις αλλά ενέργειες πλέον».

Μάλλον ο Ιβάν περιμένει ξανά τον Τσίπρα να φτιάξει το μετρό της Θεσσαλονίκης για να μεταφέρει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη νέα Τούμπα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα