Ιβάν Σαββίδη, έστειλες 250 άτομα στο στόμα του λύκου στην Ομόνοια. Γιατί; Είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος

Ιβάν Σαββίδη, πάρε θέση. Καλά είναι τα πατριωτικά λόγια και οι ηθικοπλασίες, αλλά αυτή την στιγμή, υπάρχουν στην Αθήνα 250 οπαδοί που ΠΑΟΚ που ήρθαν με λεωφορεία από την Θεσσαλονίκη. Τι θα γίνει, αν ξαμολυθούν οι οπαδοί των αθηναϊκών ομάδων και έχουμε επεισόδια; Θα τα φορτώσεις στον Μητσοτάκης και τον Χρυσοχοίδη;

Ιβάν Σαββίδη, πώς επέτρεψες τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να κατέβουν στην Αθήνα; Δεν σκέφτηκες ότι είναι μια κινούμενη βόμβα; Το σκέφτηκες, αλλά τους άφησες. Ούτε μια ανακοίνωση για τους τύπους δεν έβγαλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το να τους επιτρέψεις να παρακολουθήσουν την τελευταία προπόνηση, γράφοντας στα παλιά σου τα παπούτσια τα υγειονομικά πρωτόκολλα, άντε, πάει κι έρχεται. Όχι ότι είναι δικαιολογημένο. Το να στείλεις 250 οπαδούς στην Αθήνα, είναι «έγκλημα».

Ιβάν Σαββίδη, αν προκληθούν επεισόδια, ποιος θα φταίει; Ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι μια ιστορία της πλάκας και δεν μπορεί να παρέμβει στους φανατικούς. Μόνο εσύ μπορούσες να το κάνεις, να αποτρέψεις την εκδρομή. Δεν το έκανες.

Που θα διανυκτερεύσουν απόψε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ; Θα κλείσουν ξενοδοχεία; Δεν νομίζω. Στα λεωφορεία θα κοιμηθούν. Κι αν υπάρξουν τίποτα επιθέσεις από άλλα καμένα;  Ή αύριο, μετά τον τελικό, αν στηθούν τίποτα μπλόκα στην εθνική οδό; Θα φταίει πάλι ο Μητσοτάκης με τον Χρυσοχοϊδη, που δεν κατάφεραν να τους προστατέψουν.

Δεν θα πω ποτέ ότι ο Ιβάν Σαββίδης του έστειλε επίτηδες στην Αθήνα. Λέω όμως, ότι μπορεί και τους κουμαντάρει. Ούτε σε συλλαλητήριο για την Μακεδονία δεν τους άφησε να κάνουν.

Ιβάν Σαββίδη, επειδή πιστεύεις στον Θεό, να παρακαλάς να βάλει το χέρι του…

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα